dilluns, 10 d’agost del 2009

Tatxem dies... que les Festes son al cantó!


Segurament molts sectors de personal que aquests dies treballem... ens comença el compte enrera per arribar a Divendres. Aquesta setmana tenim les Festes Majors. Uns dies on aprofitem per coincidir amb coneguts voltant carrers del poble guarnits amb un cocktel de colors i llums. Esperem que la pluja ens respecti el programa d'actes i que pubilles i públic en general no fessim ús dels paraigües (tant i tant característics per aquestes dades). La passada setmana teniem un front de tempestes amb precipitacions per donar i vendre (????). Els meteomens, així ens ho pintaven en aquells mapes que solsament falta la Hello Kitty. Tornem amb la calor, l'essència de l'estiu, el clima més adient per revetlles i trencada de tupins. Avui màxima de 32ºC, poc vent i un cel clar i ras. Retorn al tennis per fer un peloteig d'1 horeta amb Ada. I més tard fem un test per comprovar l'estat per la Cursa de Festes. Carrera continua (tot i que la gestió de cursa ens obliga a fer-la progressiva) de 5,20 kms amb un desnivell + i - de 41 mtrs (de plà res de res) per asfalt. Temps total de 20'52'' a ritme de 4'/km amb 169 ppm de mitja i 183 ppm de màxima. Uffffff! Molta feina per anar a 4'. Muscularment molt bé, cardivascularment alt i patint. Els primers 2,5 kms a ritme de 4'15'' (pujada) i els darrers a 3'45'' (baixada). Tenint present, que ja portarem dues nits de festes, més un bon grapat d'hores de son ... baixar d'aquest ritme està magre. La foto d'avui; amb Charly i jo guarnit amb el vestidet de l'ATE i les bambes voladores, després del test famós.

8 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Tranquil home que ja se sap que abans de començar la cursa de festes tot son: que si jo no he dormit!!que si jo estic molt malament!!! que si tu estas molt fort!!! i despres tots te fan la ratlla i tu colibri ets dels que fan la ratlla a 4'/km ho menos.

Be be companys com algu de valtros ja sap que estava calent per comprar-me una bike de carretera i finalment ja me decicit , ara nessecitaria una mica de col.laboracio dels experts en la materia per poder posar-la be de medides perque jo no en tinc ni faba de com ajustar tot els parametres .

Anònim ha dit...

POLLO
Bici carretera!!!Així m'agrada Xavvv!!!ummmmm........això fa pinta aque al 2010 caurà l'ironman.
Dona més informació:marca,grup....
Vagi b!

Anònim ha dit...

POLLO
Respecte ala cursa de festes: estic fet pols, no he dormit, hem fan mal les cames del concert d'ahir, aquest tipus de cursa no es per a mí, els ritmes son massa alts,no he esmorzat res....ja ho dic tot ara, ara si vinc només hauré de correr, les excuses ja estan.
PD: CULEBRI volem plusmarca local, ets el més ben preparat per la distancia, au ja tens pressió, gestionala!

Xavvv. ha dit...

La bike es una Scott CR1 Team amb grup compert shimano 105 i triple plat , amb rodes mavic i bujes mavic pero no se quin model exacte , esta força be ara nomes espero per estrenar-l'ha aquesta tarde , encara que no estigui tot ben ajustat aquesta tarde caura un Bovera per provar sensacions , pel que fa al Iron crec que encara es molt pronte per avançar aconteixements pero tinc al cap una altra cosa i no es un Iron encara que algun dia segur que ho provarem ,tot al seu temps

Albi ha dit...

Xavvv! Bona màquina paio. El rei de les mides és Trepa. Ell pot dir-te amb més encert les mides de la tija de sillín, opinar sobre la potència, posició, col.locació de cales a les sabates... Haurem de quedar per fer una sortideta. Salut i kms!

Albi ha dit...

Tens raó Pollo! La distància és perfecta. Tot i que l'any passat, ja vaig veure com anem per aquestes dades. Si penseu que aniré a dormir pronte, beure'm Vichy i planifiquem entrenaments per Festes ... os aneu de la bola!
De totes maneres, si pel que fos (ho dic així, ja que a la Sant Silvestre de Lleida, sense esperar-me el rendiment, vaig anar molt bé), vaig còmode... donarem tot i més.

Xavvv. ha dit...

Aixo ja esta fet nomes cal dir dia i hora que jo no tinc problemes,aquesta setmana que estic de vacances,que la setmana que be ja torna la guerra al curro!!

Pau ha dit...

Bona maquina Xavi!

Ja quedarem un dia d'estos per fer uns km.

Per cert, i axio del triple plat?


Salut!