diumenge, 12 de juliol del 2009

Els flixancos conquereixen Deutschland!



Primer Trepa, després Pollo i avui, justament fa unes hores: Pantani i Ñoño. Aquesta vegada ho han fet "a lo grande" i lluny de casa. Per contrades Alemanyes i concretament a Roth, una de les proves Ironman de més renom dins el calendari internacional de Triatló. Pantani ha fet 10h31', tiempazo amb majúscules, un registre que cal tenir-ho present. I Ñoño 11h44'; temps més que excel.lent, que de ben segur colmarà qualsevol dels seus somnis. Caldrà esperar un temps per poder tenir les seves impressions de primera mà i rebre tots els detalls de la gesta. Demà mitja volta i carretera i manta per retornar cap a casa. Els esperen dos dies de furgo amb les seves bicis, neoprenos, sabatilles, dorsals, ulleres, i un munt d'històries per contar. Tot just acabar la prova he rebut el sms comunicant l'arribada de Pantani. I com aquell que no aguanta un "pet", trucada ràpida i "gallina de piel". Emocionat com mai a la vida l'havia sentit; ha deixat anar un: estic molt i molt content. Més tard nou sms: Ñoño també és finisher!!! 4 flixancos son Ironmens. En tot moment, un gruix important de l'entorn vam confiar en aquest fet. Possiblement hagués estat una decepció no acabar la prova. Però finalment i com sempre ... han complert les previsions. ENHORABONA CRACKS!


Lluny d'aproximar-nos a rendiments i prestacions d'aquests dos talents locals (38 anyets), hem fet un run àgil-progressiu a la seva memòria. 6,o7 en un temps total de 26'29'' a ritme de 4'22''/km amb 163 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. El primer parcial de 3,01 kms a ritme de 4'37''/km amb 157 ppm i el segón de 3,06 kms a ritme de 4'6''/km amb 170 ppm. Poc a poc anem notant millora de sobrecàrregues i muscularment tot torna al seu lloc. El tema cardio, com va sent habitual últimament... encara anem força alts! I per cert! Xavvv, també ha fet de les seves per aquelles terribles curses que solsament ell és capaç de soportar-les. Sense cap dubte, un altre referent de valor i entrega. Molt bé Xavvv!!! Un parell de fotos dels protagonistes més autèntics del moment. Sense cap mena de dubte: Ens heu fet vibrar artistes!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

FANTÀSTIC!!! Enhorabona a tots dos i una bona cervessa de part meva!!
Pitoi:

Xavvv. ha dit...

OSTIA!!!!!!!!!!!!!!!!! tiempazo del mestre Pantani i aixo que tenia dubtes ,joder quins dubtes i molt bon temps del company ñoño.FELICITATS CRACKS , ara a celebra-ho.

Albi ha dit...

Xavvv, a Pantani encara no el coneixes! Ploraner com una mala cosa, treballador com a ningú i aplicat com un mestre. El tema Ñoño; És molt gran el que acaba de fer. És del poblat dels Astèrix i Obèlix, tot i venir de molt jove a viure al carrer Sant Roc. Avui és un dia important. Primer per ells i per les seves families i segón per nosaltres per formar part d'aquest entorn. Enhorabona a tots!

Laia ha dit...

Albi!!!!! Que encara que estigui a 7000km de distància me'n recordo que és el teu aniversari!!!

Disfruta del dia i celebra-ho com toca, ok? I quan jo torni ho tornem a celebrar! ;)

Besitos des de Punta Cana! :)

laia ha dit...

Albi, per moooolts anys!!!
Aquest cap de setmana haurem de fer algo, no?

Un petonet!

Albi ha dit...

I tant que ho celebrarem! Com podeu dubtar de tal esdeveniment? Gràcies Laie's, sempre esteu amb tot. Una abraçada i ojo amb els cubanos i els de Sant Sadurni!