divendres, 2 d’abril del 2010

Cursa de les Escales!

Un dia rodó! De bon matí cal fer el servei de guardia (la feina mana i el primer és el primer). Un cop la cosa és controlada fem cap a Valletes. Les típiques jornades dels darrers dies i aprofitant el període festiu per anar posant les coses al seu lloc. Tenim màxima de gairebé 20ºC i mínima de 3ºC, un sol perfecte i les ametlles van agafant volum, malgrat tenir cremades les de varietat: "ramallette". La tarda ens deixem anar al davant l'Escala i aquest cop no és per pendre el café. Tenim la Cursa de les Escales i cal fer acte de presència moralment. Un bon grapat de compis runners participant a l'esdeveniment: Pitoi, Pau, Xavvv, Pau Carranza, Camil, Solo, Marce, Jose, Gemma, Lorena, Robert ... Els coneguts i nombrosos Esbufecs de Mollerussa i l'incombustible Isidre i fill que ens vigilen l'acte per oferir un caire seriós i reglamentari. La cursa presenta una varietat. És més curta i pel meu gust més dura. No tenim trams de recuperació i cal posar el "pinyo fixo" per no veure les estrelles d'aprop. 29'9'' per complertar el traçat a una mitja de 180 ppm i una màxima de 189 ppm. Motiu suficient per evidenciar que no teniem cap marxa de més per posar. Les sensacions, prou bones. malmetuts pujant la segona volta per les casetes i recuperant pel carrer Castell per posar la directa i mirar d'agafar a Trepa. Finalment no ha pogut ser. Contents per la resposta del cos, un cop hem estat 5 dies de descans de run. Trepa porta un punt més i avui ens avisa amb un tercer lloc absolut. Enhorabona noi, un podium és un podium!!! Aprofitar per felicitar a l'organització per aquest acte. Temin tres proves dins el calendari de la Federació i això no ho pot dir tothom Festes majors, Milla Nadalenca i les Escales). La foto d'avui s'està gestionant, ja que encara no tinc cap... Pau és un amic, OK Crack!!! Demà més.

6 comentaris:

Robert ha dit...

sí senyor! jo també he tingut la sensació de dia rodó...
també vull felicitar a l'organització de la cursa, ja s'ha convertit amb tot un clàssic del div.st. i ha fet molt goig veure creixer la participació del jovent local.
per altra banda, qui s'apunte a la tirada llarga del diumenge de pasqua? hauriem de quedar sobre les 9...
salut!

Xavvv ha dit...

ep!!!! hi ha sortida el dmg??? aviseu que jo vindre!!!!

Pau Carranza ha dit...

Bones, dema si sortiu la tirada llarga de quant sol ser? A quina hora soleu marxar ?

Albi ha dit...

Uf Pau! Per aquí el personal matine molt els diumenges. Les tirades son entre 1h 20' i 2h, però a ritme de rodatge suau. Ja ho anunciarem amb anterioritat i t'esperarem encantats.

isidro ha dit...

Molt be la Cursa, ancara que me sembla que alguna ea fer trampes
L'any que ve mes i millot

Albi ha dit...

Ja m'enterat Isidre! Una mica patètic, però encara desconec el motiu. De totes formes et contaré un secret: Tenir un parell de jutjes com els de les escales ... impliquen seguretat i familiaritat. Fins i tot, aquesta cursa, té la màxima valoració per aquest sector. Fins la propera Isidre!!!