dijous, 20 d’octubre del 2011

Màxima de 20ºC i mínima de 10ºC. La "meteo" experimenta un canvi i es fa notar. Una mica de vent que va pujant intensitat a partir del tard i bon sol durant el dia, però a un altre nivell. Una jornada molt més que avorrida, tenint en compte la inactivitat recomanada. Un "cul de mal asiento" no es distreu per estar quiet precisament ... Ens escapem a veure l'entrenament dels atletes per Ascó i petem xerrada amb el Mister. Coincidim amb els dos Xavi. Per una banda amb Xavvv, que per cert, l'he trobat xusclat de cara (normal després de 100 kms a pota durant el "finde"). I per un altre cantó; amb el "triatleta", que ja va fent anar el cap per mirar de quadrar la propera temporada amb nous reptes. Avui un video del Roger Hodgson vocalista, guitarrista i pianista del grup anomenat: Daddy on més tard va passar a ser Supertramp. El tema del 1977 amb el nom de Give a Little Bit. Un format en acústic i més renovat.




3 comentaris:

Xavi ha dit...

Tranquil company, no estas fent el "vago"... estas RECUPERANt-TE que es molt diferent.... Anims que aviat tornaras a estar a tope!! T'animo a que aquest 2012 donis el pas a la "Long Distance".
Salut makina!!

Ferran Rosich ha dit...

maquina anims que amb la voluntad que tens segur que tires han davant i et recuperes pronte . De veritat que es fa estrany veuret parat , pero paciencia i d'aqui res a tornar-hi .
cuidat crack

Albi ha dit...

Merci nois! Avui veient el pols que aixecaven Àlex i la Júlia pel Barranc de la Peixera no tenien "desperdici". Quina enveja cracks! Ferran els records els he donat; demà ens veiem com a mínim petem xerrada!