dilluns, 24 d’octubre del 2011

Màxima de 21ºC i mínima de 14ºC. Per fí ha arribat l'esperat dia! Pluges de nou i difícil de creure. Durant la matinada i dins el sobre sentiem com aquelles gotes de pluja feien acte de presència. A principi era com una mena de somni ... però la cosa no era fictícia. És cert; que per la zona de la costa i altres indrets del País ha estat molt més esplèndida ... Però ... com a mínim ha deixat la pols al terra i tornem a veure quin color tenen els carrers mullats. Portem uns 5ltrs/m2 (fins les 21h), tot i que sembla ser que la "meteo" canvia de nou. Poca materia per comentar respecte activitat física. Continuem; lesionats, emprenyats, inquiets, intranquils veient que tot funciona massa lent ... "Al mal tiempo, buena cara" quanta raó junta. Sort dels atletes que davant un cafè són capaços de posar-me nova energia i minimitzar el fet. El Perelló ens espera; amb bambes o amb sabates. Amb dorsal o amb parka. Amb esbufecs o animant a la tropa. Espavil i feu kms de part meva!!! 

2 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

maquina tranquil que si et fa falta kms ja ten pasare jo. Anims i dema ens veiem Asco , encara que sigui per fer la xerrada . Ja era hora que plogui aixi sestoba el terreny de Sebes. Cuidat crack

Albi ha dit...

Ui Ferran! Feina rai per posar la terra a tó. Tenim una sequera del 15 i poca cosa ha canviat. Bueno crack: Per fi coincidim de nou i soltant gambades com a l'estiu.