dimarts, 4 d’octubre del 2011

Màxima de 30ºC i mínima de 10ºC. Ens anunciem canvis per dijous, tot i no massa radicals. Un matí frescot ens oferia les primeres desfetes que treu el riu en forma de vapor com a motiu del canvi tèrmic. El sol ja va fent i a mida que avança el dia la calor es fa notar. Tornem a trobar-nos de nou amb els atletes. Els tenim contents després de l'excel.lent tasca col.laboradora que van fer durant el cap de setmana. L'organització d'un event Nacional no és qualsevol cosa i la nota és alta tenint en compte el gruix de voluntariat de l'entitat. Certament emotiu és poder veure com els atletes més joves remenats amb els més experimentats posaven el seu granet de sorra per tirar endavant una competició dins el nostre "menjador". Avui toca felicitar a tothom. President, junta, entrenadors, atletes participants i el paquet de voluntaris que heu fet realitat la fita. Hem pogut: gaudir, respirar i disfrutar d' atletisme en estat pur. Un acte que ens uneix a tots plegats per adonar-nos que tots anem a una. Que no tant sols donem gambades per posar-nos en forma. Que ens pugem al tren de viure la vida d'una manera molt sincera i esportiva al mateix temps. En definitva: sou uns cracks!!! Entrenament pel barranc de la Peixera amb un escalfament suau de 4,01 kms en 21'15'' a ritme de 5'18''/km amb 143 ppm de mitja. Un exercici de rampes en un circuit de 174 mtrs  per volta. Calia fer 15 voltes amb un canvi de ritme ràpid per fals pla i encarar la pujada a bon ritme. La recuperació a la baixada i tornar a girar. 2,66 kms en 13'36'' per fer un treball de 165 ppm de mitja. Per acabar un retorn a la calma per gespa de 2,20 kms en 14' i ritme suau i soltar cames. Uns estiraments i fins la propera. La foto amb el "pinxo" del poble fent-me de les seves ...

4 comentaris:

Cánovas ha dit...

Hola Albi;
Tu entrenador personal te felicita por tu ejemplar colaboración en el Cto. España de Veteranos. Creo que tenemos material humano para organizar eventos importantes y atletas de los que me siento muy orgulloso de entrenar.

Àlex Méndez Prunera ha dit...

hasta canovas jajaja..

María ha dit...

cuidado que como el cánovas se anime....

Albi ha dit...

Ja el conec Maria, poc a poc el vaig veient les plomes. Cal estar preparats pel nivell que comporta tenir personalitats d'aquest format. semblo un pilota, no? Ja ja ja.