dimarts, 22 de novembre del 2011

Voltants del riu remullats de color
Màxima de 15ºC i mínima de 12ºC. Aigua i més aigua. 7 ltrs/m2 de plugims continuats en un temporal consolidat i establert. Sembla ser que demà tenim canvi a la vista. Sol? Possiblement! Davant aquests dies grisos ... quina millor manera que poder deslliberar-nos de tonalitats tristes i compartir entrenament amb la grupetta. Avui erem colla! Aquests maratonians estan més que motivats davant la seva Marató de València. El triatleta el tenim com un cohet  i aixó que comença la temporada. El nen força motivat davant la seva primera cursa amb nom i cognom (Jean Bouin). Els veterans feina rai per esbufegar-lis el clatell. Els marroquins marcant ritmes de vertigen. I les "chiquis" currant-se les sèries com a ningú. Comencem amb un escalfament de 21'41'' per l'exterior del tartà a ritme de 5'25''/km i fer 4 kms a 136 ppm de mitja. Els màquines es posen amb el seu pack de sèries de 1000 mtrs i jo ho faré a un altre nivell. Massa pronte per encadenar 5,6,7 o 8 repeticions per aquest circuit del polígon i pactem amb el Mister fer-ni un parell per anar provant. 3'34'' i 3'31'' respectivament amb 2'25'' de recuperació entre elles. Com es nota que teniem ganes de soltar-ho tot. Ho portavem a l'interior i la ràbia a fet la resta. Lesions, dubtes, poca motivació ... quina sort poder posar-me entre aquest gruix d'atletes i poder anar entrant poc a poc de nou. Ens trobem prou bé. No hem anat a "fondo" però deu ni do! Les recuperacions son òptimes i el ritme ràpid és nota que cal treballar més per mantenir-lo. Un retorn a la calma de 18' amb uns 3,08 kms i els estiraments pertinents. 

Colors de tardor

Avui un video dels Rolling. Aquesta cançó va ser l'inici dels concerts durant un bon grapat de temps d'actuacions de la banda.



Aquí un record de Lamdassem del VIII Cross Internacional d' Atapuerca amb dedicatòria inclosa de la seva credencial. Gràcies Ayad, tot un detall màquina!