dimecres, 14 de novembre del 2012

Plegades artesanalment; la mà d'obra és barata!
Màxima de 15ºC i mínima de 7ºC. Temps inestable amb concert de núvols per tot arreu. Ni gota de vent i amb temperatures agradables per tractar-se de mitjans de Novembre. El sol no surt ni per donar el bon dia i la plujeta fina insignificant fa acte de presència tímidament. Tenim la temporada de les "aulives" en marxa. Mirem d'aprofitar totes les hores de sol per anar avançant amb el tema. Així que ni migdiades ni episodis de cuina de TV3, ja ja ja. Al tard busquem el raconet per treure el cap a piscina. Avui 2600 mtrs de treball, combinant estris i treballant sèries de 25mtrs de crol a ritme àgil. Notem cert cansament acumulat, els pits, els braços... Una sensació de fatiga on al mateix temps és agraïda veient que posem treball al cos. Uns estiraments i dutxa balsàmica.
L'arquitecte del Bloc!


I canviant de tema! Avui aquest espai, aquest bloc que conta les peripècies d'un esportista amateur, fa 4 anys. Han estat 48 mesos fidel a la literatuta esportiva, lúdica i de germanor diariament. No hem fallat cap dia! Aquest racó que tinc el plaer de compartir amb tots vosaltres per dir com m'assenta això de moure'm fent activitat física i amb aquest gruix de bons amics. Molts cops amb la finalitat de distreure al personal per damunt de fer ressò per cap marca o prestació. El plaer de tot plegat; és compartir amb vosaltres com disfrutem fent allò que tant i tan  ens agrada. És un veritable luxe fer allò que vols ... i amb qui vols!!! La menció especial és per  l'arquitecte del Bloc. El meu mano. Gràcies a ell, el món informàtic i jo, ens anem caiem bé i ja no som al·lèrgics . Fins i tot tinc Whapps! Merci Petit!!!

5 comentaris:

El mano ha dit...

El crack ets tu per ser tant constant i fer-nos partíceps de les teves aventures! T'hauríen de fitxar els de Google per escriure al llarg de quatre anys sense faltar cap dia. Segur que hi ha molt pocs blocs al món amb tantes entrades ininterrompudes! Segueix així (malgrat aquests colors que no m'agraden), jejeje!

Albi ha dit...

Si noi! Haurem de fer un apaño que això sembla la casa de la Pradera!

GinesGon, la fruta del campeón... ha dit...

Albi'SSSS!!!Enhorabona als dos! A continuar així, crec que dels 4 anys, pocs posts m'han quedat per llegir. Realment admiro la constància que tens...Ens veiem esta tarda, torno al ruedo...

joan ha dit...

GUASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP !!!!!! cuidadín amb los guasaps estos ! totalment d'acord : LOS NOUS COLORS DEL BLOG SON HORRIBLES !!!! ;)

El mano ha dit...

A què si que fan mal als ulls els nous colors? Ja li dic jo!
Si no li diu una dona no ens farà cas!