diumenge, 11 de desembre del 2011

Màxima de 7ºC i mínima de 4ºC. La boira estil London és la nota predominant d'aquesta zona banyada per l'Ebre. Aquest Pas de l'Ase és capaç de retenir la teranyina que impedeix veure el sol. Curiosament l'any passat vam tenir molts pocs episodis de boira ... i enguany ... portem unes quantes! Matinal de Run llarg, amb una bona convocatòria. Pau, el "nen", Pollo, Trepa i un servidor. 7ºC de temperatura i una humitat important. Aquesta vegada una mica accidentada la sortideta dominical. A uns 6 kms del poble els problemes estomacals del "nen" el deixen fora de combat. Així que cames a tope i a buscar cotxe escombra per rescatar-lo. Sense cap tipus d'importància significativa i fent conya amb un Panda vivint els seus darrers moments. Total: 15,10 kms en 1h16'35'' a ritme mig de 5'4''/km amb 150 ppm de mitja. Un treball fraccionat per les circumstancies. La primera part un ritme més ràpid de l'esperat pujant fins les plaques solars (tot normal si tenim a Trepa i el jove junts). A partir d'aquell moment, els problemes d'Àlex... i aixecar peu a ritme d'anar a buscar el diari passant pels perxis. Un cop reclutat al canyar i veient que aquella gesta era eterna ... ritmes de galgos i directes a la captura del cotxe. Com no podia ser d'una altra forma; tous i fets misto. 67 kms totals durant la setmana i la piscina enyorada han dit prou. El recull de fotos posa la nota de caliu "cachondo" que malgrat les dificultats cal posar alegria. Ànimo petit i demà a tornar!
És un salvatge.

Los del Ebro.

Masai rescatat.

Respecte a la jornada esportiva de la setmana comentar que els "galgos" d'Antonio han protagonitzat l'interès per TDP mirant les seves curses del Campionat d' Europa de Camp a Través. El Lamdassem subcampió per darrera del Bekele (aquest no té res a veure amb els altres dos màquines més consolidats). L'aAbdelaziz no té el dia i es perd per una classificació poc lluïda. Així que de tot una mica i desitjar bon viatge de tornada per la tropa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Buahhh albi aixo es increïble jajajaja com nos ho hem pasat tots faltave trepa que va escopetejat com sempre pero bueno jajajaja els i ensenyat a la family i quin fart de riure jajajaja. Àlex M.

Anònim ha dit...

Buahhh albi aixo es increïble jajajaja com nos ho hem pasat tots faltave trepa que va escopetejat com sempre pero bueno jajajaja els i ensenyat a la family i quin fart de riure jajajaja. Àlex M.

Xavi ha dit...

Panda de cracks!! com xaleu!!!!!!!