diumenge, 28 de març del 2010

Diumenge de Rams!

Aixó ja va "viento en popa"! Diumenge de Rams, canvi d'horari i bon temps. A partir d'aquests moments; els dies són més plens de llum. Venen a ser com a més llargs, ja que podem allargar el "tema" una mica més aprofitant la llum solar. Avui, sense anar més lluny... les 20:15 i encara es veu! Tenim màxima de 20ºC i mínima de 8ºC, Garbinada a mitja tarda i bon sol acompanyat de mosca negra. Un matí per matinar i veure la F-1, fer una volta per la garriga i buscar esparrecs. Una tarda per fer relax i més tard un Run amb Pau. Feia temps no compartiem kms i aquest cop l'enganyat hàbilment. 7,62 kms per terreny trenca-cames de terra i asfalt en 43'6'' a ritme mig de 5'40'' en 136 ppm de mitja i 162 ppm de màxima. Molt "fartets", però soltant cames per cumplir amb la rutina. Pel matí els Camil, Robert i Xavvv han pres part a la cursa de muntanya de La Pobla de Massaluca de 22 kms. Tots ells deixan el segell de bons esportistes i oferint el seu esforç per transformar-lo en bons registres. També hi eren els compis de l'atlestisme d'Ascó amb la Júlia, Cristian, Carla, Joan ... La foto d'avui pertany a la sortida de l'any passat.  

2 comentaris:

Franc ha dit...

Varem tindré una representació flixanca molt competent, vaig anar a donar soport i a guaitar quelcom.
Ambient de cursa molt bucòlic, amistós i agradable.
Aquestes curses del circuit pam i toc són una perla esportiva del territori Ebrenc.

A veure si algú s'anima pel Trail del Aneto i fem un bon equip de cursa(78 kilómetres y 3.500 metres de desnivell positiu acumulat).
http://www.nlmt.com/index.php?mmod=staticContent&IDf=122

Salut i mils de milles.

Albi ha dit...

Que valent que ets Franc! Kms, desnivells, monte en estat pur, això és un home!!! L'altre dia ho vaig poder veure en directe. Alguns fem Cross per Barrancs plans com la mà i altres entrenant pel Circuit de Motocross del poble que ni el van autoritzar per no ser apte per les competicions de motos. Au pues màquina, records i fins un dia d'aquest per compartir milles!!!