diumenge, 25 de desembre del 2011



Mai me queixat dels bons amics que tinc. Els tinc de totes les característiques possibles ... però si hi ha algú realment especial ... No hi ha cap; com el Papa Noel. Fa molt de temps que sóm coleguilles. Sempre acudeix a casa a petar xerrada amb mun pare i fer un "carajillo" després d'un viatge llarg i dur. Avui ha tornat aparèixer, més gras, més vell, més atrotinat, però ferm i pinxo com cada any. Mai  treu un objecte del seu sac per mi. Però sempre deixa el millor regal. La salut, l'alegria i aquella empenta màgica per lluitar i disfrutar de la vida davant qualsevol incís. Quina gràcia tornar a veure't i comprovar el privilegi de passar novament per casa. Sense cap mena de dubte; símbol de satisfacció! Com t'estimem Papa Noel!!! I mira de repartir bé, que molts ho necessiten de debó.
Màxima de 12ºC i mínima de 2ºC. Sol del bo per guarnir, encara més, aquest 25 de Desembre. A primera hora teniem a l'home del vestit vermell i llargues barbes canoses dins el menjador. Comentava que havia empaitat a tothom al llit i vestits amb pijama. Estava una mica constipat, però content de visitar un cop més aquest gruix de bona gent. Així que ens hem dedicat a facilitar-li la feina i oferir-li una estada més àgil. A la tarda ens hem posat a fer una mica de Run. Un rodatge en progressió suau de 7,02 kms en 36'14'' a ritme de 5'10''/km amb 139 ppm de mitja. Recuperem la companyia de Charly, ja que el "nen" tenia que jugar amb els regalets, ja ja ja. Quant de temps sense compartir "trote" amb aquest prodigi caní. Això de tenir parella i portar a tots dos ... era un veritable descontrol. Llàstima per la Jana, però ara li toca fer el paper de mare. Anem prou bé de sensacions. Notem el cos recuperat, molt normal tenint en compte el descans que ens hem cascat. Demà esperem posar més kms, parlarem amb el compi tendre i mirarem de seguir el treball del Mister. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi tant!!!!! quin fenómeno aquest Pare Noel!!! ens alegre els Nadals i ens dona una empenteta en els moments en que (pobres de naltros) s'ens ocorreix dubtar del esperit dels Nadals. I tant que valen la pena!!!! Gracies Pare Noel !!!!
Anna, Aixa, Jordi i Sisco

CRISTINA ha dit...

Me pixo de riure.
Qué xulo.Me penso que l'any que bé a la Bassa hi haurà més gent esperant al Pare Noel, ja que sembla que pel poble no volta gaire.
Molt xulo, carinyet! Ets un CRACK!!!