dijous, 22 de desembre del 2011

Màxima de 17ºC i mínima d' 11ºC. Tot continua igual. Un temps estable i sense canvis a curt termini. La temperatura és agradable, el Cerç va bufant però sense passar-se i de sol a mitges entre nuvolades vermelles invitant capítols de vent en un futur. L'hivern ja és aquí, de moment sense massa rebombori de gelades i les boires han passat a la història. Tenim entrenament amb tota la family atlètica. Aquest cop en un format diferent. Una mena de festa compartida entre tots plegats amb una competició conjunta de diverses proves. Salt de longitud, llançament de pes i 200 mtrs llisos. Colzejant-nos amb els velocistes pels carrils, desbordats mirant on tenim la linea que cal evitar trepitjar abans d'enlairar-se per caure al foso, fer doblecs increïbles per mirar de guanyar angulacions i propulsar la bola del pes ... Quines dificultats! Quin fart de riure! Sortejar com podem evitar quedar mal parats. Com diria Serrat: "cada loco con su tema". Així que després de comprovar com les "nenes" velocistes ens fan la ratlla i verificar que el tema de salt de llargada és molt i molt complicat ... assumim de bon afer, que aquesta guerra no lliga amb nosaltres.  Demà continuem amb el disc, els 60 mtrs i els 1000 mtrs. Haurem d'aplicar-nos al 1000 si no volem fer cap per davall d'una classificació més que divertida.

2 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Amic , quina enveja no pugue estar alli amb vosaltres . US trobo a falta , espero que pasis unes bones festes i que segueixis fent kms sense para .
Una abraçada gran amic .

Albi ha dit...

Com he trobat a faltar la teva presència. També la del Xavi i el Rastafari, però ... Segur que montarem una altra, val la pena solament per riure. Una abraçada Ferran!!!