diumenge, 21 de març del 2010

Diumenge de feina i relax!

Avui ha estat un diumenge complert en totes les seves parts. Hem matinat per poder fer un estall de feina i per la tarda, unes sessions de sofing. Un dia de màxima de 18ºC i mínima de 9ºC amb cel gris i un sol sense rastre. Tenim els ametllers fent la seva cursa. Cada cop els ramals tendres van posant el color verd amb les noves fulles. El fruit va deslliberant-se dels pètals i camufladament va embrionant la futura ametlla. Possiblement salvarem els mobles i esquivarem les gelades de la setmana passada per continuar amb aquesta progressió. Encetarem una setmana per arribar al diumenge de Rams (no oblidar el canvi d'hora) i com no podria ser d'una altra manera; ja tenim la primavera!!! Descans d'activitat física, tot i pencar com a esclaus amb la finalitat de posar ordre a les feines endarreides. La foto d'avui prtany al etíop Siraj Gena que s'adjudicat la Marató de Roma amb un temps de 2h 8' 39''. A 500 mtrs de l'arribada es treu les sabatilles per rendir un emotiu homenatge a Bikila i creuant la meta com la foto indica.

2 comentaris:

setball ha dit...

Bonic gest com estem acostumats a veure els poseits per l'esperit de l'Esport!! Per cert; es el mateix temps que faré a la meva próxima Marató (8h. 2') ja,ja!!
Pitoi

Albi ha dit...

Au venga! Si el temps que vas fer l'última sense entrenar ... esgarrifat si et plantes a la Sortida entrenant 1 dia per setmana. Ja ja ja.