dijous, 1 de setembre del 2011

31ºC de màxima i 22ºC de mínima. Tenim Garbinada i sol a partir del migdia. De moment les pluges no tenen lloc per aquestes contrades i la sequera continua sent important. Jornada especial i emotiva per més d'una raó. Avui tornem a treure el cap pel Barranc de la Peixera d'Ascó i ho fem coincidint amb el primer entrenament del Club. Tenim els atletes amb ganes. Vells i joves il·lusionats per encetar la nova temporada. Altres de nous, obrint el pas amb presentació del Mister. I el "marroquí" del terme petant sèries per la seva posta a punt del Campionat estatal dels 10.000 mtrs. Jo a la meva! No entrarem a batalles esgotadores que dissabte la Montserrat (la moreneta) ens espera equipats de ciclistes. Així que un Run pel Barranc de 10 kms a ritme de 4'58''/km amb 155 ppm de mitja i un total de 49'42''. La foto amb la campiona de les campiones i amb la promesa més Fashion de la Comarca. És bonic trobar els compis de nou per les "aules"; ja ja ja!

2 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Collons Albi que ven acompañat estas , tranquil que per fer series hi ha mes dies que llonganises . Gracies per introduirme a la grupeta, el disabte chalarem com a chavals.
Gracies per tot.

Albi ha dit...

Aquí no t'ha introduït ningú més que la teva actitud. Aquestes cames que funcionen amb la teva ment i el sacrifici remarcat en constància donant un resultat de feina ben feta. Ara a disfrutar del moment i demà més company!!!