dimarts, 20 de setembre del 2011

Màxima de 27ºC i mínima de 12ºC. Una matí amb Cerç i sol, ambient sec i canvi a la tarda per passar a la Garbinada i certa calor. Sembla que no podia ser ... però tornem a la calor! Tenim entrenament per Ascó. L'estadi ens espera amb un Mister cofoi  com un nen veient la nombrosa grupetta. Un escalfament de 20'16'' a ritme de 5'2''/km amb 4,03 kms totals i 142 ppm de mitja. Passem a les sèries  de 10x200 (els cracks 20x200) amb una recuperació d' 1 minut aproximadament al trote suau. 33''38''36''36''35''36''37''36''36''35''. 16'34'' de treball sofrit pel tartà amb una mitja de 162 ppm i una màxima de 182 ppm. Un retorn a la calma de 10' per la gespa i les fotos de "rigor".
Portem 4 anys per aquest tartà donant tombs com un Hamster. Molts kms i registres anotats amb la finalitat de competir contra la teva persona. Molts cops sol com un mussol sota la boira, la fred o una calor asfixiant. Altres acompanyats pels pocs cracks i bojos de l'atletisme. Aquesta tarda, tot era una mica diferent. L'ambient era inmillorable. Més de 20 atletes de diverses edats sota les ordres dels tècnics. Tots ells amb una intenció hipersemblant. Deixar-se el fetge per les sèries juntament amb la mateixa colla tocant-se a l'entrar a la corba per arribar a recta. Quin nivell! Quin bon grapat d'individu amb ritmes de galgos! Mai havia vist la grupetta tant extraordinàriament forta com aquesta tarda i a la vegada nombrosa. Quin goig compartir aquells gestos anímics per poder trenar l'exercici i no donar-se com a k.o. Qui diu que això és esport individual?

4 comentaris:

Robert ha dit...

home, n'he trobat a faltar a alguns (solo, x.mendez, albert de mora, amadeu...), però tens rao que la grupeta ha sigut històrica!!!
sí senyor, entreno memorable, és un plaer compartir el patiment de les series així.
estava pendent de la teva entrada d'avui perquè sabia q seria especial.
gràcies colibrinet per ser un puntal de esta tropa

Àlex ha dit...

jajajaja esque robert.. jajaja aquesta gruppeta mai la oblidare es molt!...

Albi ha dit...

Bon entreno Robert! Dels millors que he vist mai d'un ruso àgil i potent.
"carquinyoli"; més cap i menos rpm que qualsevol dia perdars la clencha que portes.

setball ha dit...

Quin "goig" que feu!!!
Pitoi