dilluns, 23 de gener del 2012

Màxima de 16ºC i mínima de 3ºC. Al matí la humitat és important. Els carrers estan negats d'aigua com si d'una fina pluja es tractés. El dia arrenca amb força i el sol ràpidament va absorbint terreny mullat. El Cerç va fent, poca cosa, però hi es present. Un luxe de temps per ser Gener! Tenim un dia trencant horaris constantment. La feina ens col·lapsa l'agenda i pràcticament res ho portem a l'ordre del dia. Com no podia ser d'una altra manera ens veiem obligats a descansar. Zero d'activitat física i aprofitar per anar de convidat al programa radiofònic del Com ha anat. 1er aniversari d'aquest espai on: Trepa, Xavi i Oscar de forma molt més continuada, ens informen de l'actualitat esportiva del poble i voltants. Molt de mèrit treure via radio i de forma totalment desinteressada uns fanàtics de l'esport amb aquest estil tan autèntic. Qui no recorda: L'Hora nou de Pepito Margalef o els Vermuts esportius de Fernando Gómez i l'Albert Guiu. I aquelles veus de comentaristes posant la veu del Hochey de Buron i Fernando. Sense cap mena de dubte ... tot un referent i al mateix temps un element aglutinador per fomentar el nostre caliu esportiu. Per molts anys i enhorabona a tot l'equip de cracks que feu possible l'audiència esportiva flixanca!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostic noi, has xafat l'Escala de nou? Ojo que portes dos cops en menys de 5 dies. Ens veiem dimecres? T'esperem crack!

Pau Carranza ha dit...

Albii he estat desaparegut aquest dies.
Ahir vaig anar a participar al duatló que van fer a Alpicat ja t'explicare detalladament com va anar i tal.
Vaig fer 4rt de la meva categoria tot i el que va passar prou be, ara toca a intentar seguir millorant.
Ens veiem!
Cuidat!!

Anònim ha dit...

Hola Albi! Ahir era a l'Escala i vai flipar amb lo malalts que esteu per això de corre. Sou unes màquines i no val dir que sou vells. La vostra energia és un reclam per a la resta. Felicitats per Àlex i el programa.

Albi ha dit...

Me cagon les pistoles Pau! Jo que pensava que estaves ballant la jota d'Ascó! Així m'agrade valent, la compe és la compe. Records Artista!