dissabte, 3 de març del 2012

Màxima de 20ºC i mínima de 5ºC. I les pluges? Ni de passada ... Tot està igual que l'altre dia. Bon temps i calor a partir del migdia amb frescoreta a partir del tard i matí. El Cerç el tenim de xafarder incrementant la seva visita a partir de la tarda. Un cop marxa el sol, desapareix de sobte i la calma entra en acció. I les pluges? Ni de conya ...
Un matí per Valletes fent de pagués. L'esporga demana invertir temps per despullar "aulivers" i deixar l'arbre amb roba de nova tendència. Una mica impacients tenint en compte la participació del "nen" per Sabadell. No perdem detall, no podem més i a les 13:10h ja parlavem amb la seva mare. 4a posició dels dotze amb una arribada apretada entre el segon, tercer i ell mateix. Un sospir de fer medalla per culpa d'unes dècimes maleïdes.  Alexis Rodríguez amb 2'49'', Carles Roguera amb 2'52'58''', 2'53''38''' pel tercer i el pinxo amb 2'53''58'''. Sembla ser que la falta d'experiència dins la pista dels 200 mtrs li ha passat factura. Aquí els "bloquejos" entre els atletes són determinants. Les primeres dues voltes tot anava perfecte. El teniem en segona posició i ha estat a partir d'aquest mateix instant, quan un trencament de cursa per part d'un canvi de ritme l'ha deixat endarrerit. Cal anar molt sobrat de la vida per passar tres posicions a ritmes de 2'30'' en aquells moments. Un darrer intent a la recta final i 20 centèsimes el deixaven fora del podi final. Possiblement dins l'argot competitiu la posició és la pitjor de totes. Fer quart sense medalla ... quina llàstima! Però no patiu que tornarà a intentar-ho. Després d'uns minuts d'haver competit, ja hem deia per entrenar. Ja es preocupava de nous controls i ja tenia la lectura del que havia passat. Enhorabona ratolí i fins la propera! També comentar que l'Elí, la filla del presi i companya de Pau la tenim per València al Campionat d'Espanya de Triple Salt de la seva categoria.  No ha tingut el millor dia del món i ha fet la 9a posició. Però ... paraules majors que estava a un campionat nacional i això no pot dir-ho tothom. Enhorabona Eli i endavant!!!

Cal patir molt per pujar dalt de tot! 
Sortim a fer l'entrenament amb l'amic i flamant pare per segon cop, el senyor Trepa. Un run en progressió una mica exigent i descoordinat de 10,01 kms totals per Sebes. Els primers 4,54 kms a ritme mig de 4'54''/km amb el Cerç a la contra. Els 4,54 kms següents a 4'15''/km amb vent a favor i la resta un retorn a la calma. No ens posem a límits de Concorde , però poc faltava. 46'26'' de feina amb 159 ppm de mitja amb 4'38'' de ritme compatibilitzant el retorn a la calma. Uns estiraments i directes al tennis. Un partidet disputat de valent amb bona pegada de bola i punts currats per dues bandes. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que avui cap dels tres (hi m'inclueixo) ha tingut un bon dia. Jo avui he anat als Campionats de Catalunya Júnior i he quedat la 7na al Ranking Català als 200m, però... em felicito a mi mateixa per haver fet la meva millor marca personal i gairebé ningú sabia que hi anava.

Júlia Rius

Jú.Rius ha dit...

http://elblocdelaj.blogspot.com/

Albi ha dit...

Tens raó Júlia! Jo ni ho sabia que tenies aquesta prova aquest cap de setmana. El mateix va passar-me amb l'Eli, sort que el Pau va informar-me del tema. Ja veus que els fondistes anem a la nostra bola. Estem molt de temps pel Barranc i amb prou feines petem xerrada a peus del tartà. De totes formes enhorabona! Solament per posar-te dins les millors mereixes un reconeixement. Ara toca pencar de valent i més i més i més per continuar disfrutant i millorant dia a dia.