dimarts, 7 de febrer del 2012

Màxima d'11ºC i mínima -0,5ºC. El sol és un element fidel durant tot el dia. La fred va fent, tot i al matí, la sensació era agradable com a conseqüència d'una absència del vent. A partir del migdia, el Cerç arriba amb presa.  Va per feina i començar a bufar de valent. Ratxes de 65 km/h i perjudicant la tranquil·litat meteorològica. Continuem amb les tasques agrícoles. Sense cap mena de dubte de les més dures que conec. Fer espona o marge no és un exercici per anar recuperant precisament. Però disfrutant del moment, durant la col·locació de pedra per pedra. Al tard entrenament per Ascó amb la grupetta. Un escalfament pel Barranc de la Peixera de 21'9'' per fer els 3,88 kms a ritme de 5'27''/km amb 137 ppm de mitja. A continuació un treball de sèries de 6 repeticions de volta (uns 825 mtrs) recuperant un pelet menys de 2'. Ritmes de 4'3''/km, 4'/km, 3'56''/km, 3'48''/km, 3'50''/km i 3'42''/km. Un treball de 29' amb 5,46 km totals. Ens trobem millor de l'esperat i contents de compartir entrenament amb els cracks. No tenim molèsties importants a nivell muscular. El vent ens posava madurs a la contra i la nit ens obligava a fer la gambada en "suspensió" per evitar esquinços. Avui unes instantànies de la fabricació d'aquest singular mur de pedra tant tradicional del nostre paisatge. 


2 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Vilma abreme la puerta !!!!!!
ei Pedro Picapiedra , ja vec que estas en plena forma . El divendres baixo , ja parlarem per anar a Asco . Cuidat maquinot

Albi ha dit...

Estàs fet un guerrer de l'espai amb tant entreno i doblant. Haurem de posar valles pels camins de Sebes que encara faràs cap al riu. Divendres ens veiem!