dijous, 23 de febrer del 2012

Màxima de 18ºC i mínima de -5ºC. Estem abonats a l'estabilitat, no hi han canvis a curt termini i tot continua de la mateixa manera. Aquest cop, 23ºC de contrast tèrmic! Un món massa distant com per assumir sense problemes uns esglaons de temperatura exigents. A més; la sequera deixa feble el terreny, fluix, dèbil, molt propens per sortir derrotat davant aquest fenomen meteorològic. Tenim entrenament, tot i que aquest cop ens ho prenem de descans. Anem tocats de lumbars i el cos demana repòs. Ens posem el "crono" i ajudem els atletes a fer el treball. Avui no tenim el Mister amb nosaltres i calia contribuir davant les seves instruccions. "Un abrazo Antonio de parte del grupo".


També aprofitem l'espai per felicitar al nostre amic Pollo. Ja és tot un Crossfit Trainer. Un entrenador que segueix una esencia de programa de força i condicionament físic total. Molt relacionat amb l'increment  de les 10 capacitats físiques més reconegudes pels experts de l'entrenament esportiu. Resistència cardio-respiratoria, resistència muscular, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i precisió. A grans trets ... un treball especialitzat sense especialització. D'aquí poder crear un esportista complert, sense trobar-se dins la especialització que li permeti mancar-se de nivell en altres àmbits esportius. Una creació made in USA pel reconegut Greg Glassman a l'any 2001. Així que després d'un bon grapat de classes traduïdes en hores i més hores ... el super senyor del ferró aconsegueix aquesta titulació.  Ara solament queda posar-se a les seves mans i fer de soldats. Enhorabona Pollo, per ser pioner en la materia i disfrutar d'aquesta formació dins el teu extens currículum. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
CUUULLLOONNNSSSSS!!!!!T'HAS DOCUMENTAT PAIO, NO M'ESPERAVA MENYS DE TÚ. ESTÀS FET UN CROSSFITER!!!.
CROSSFIT UN MÓN FASCINANT, DISCIPLINA DE GRAN UTILIAT EN TOTS ELS ÀMBITS: SALUT, RENDIMENT I COMPETICIÓ, IMPACIENT PER DONAR-LO A CONÈIXER.
ARA NO PARARIA D'ESCRIURE...XO EL DEBER ME LLAMA!!!
XALERA CROSSFITERA!!!!!!!

Anònim ha dit...

POLLO
CULEBRIII!ET DEIXO UN LINK DEL MEU COMPANY DE FATIGUES I PARELLA DE BALL DURANT EL CURS "DOMINGO SÁNCHEZ"(US SONARÀ DE LA REVISTA SPORTLIFE)ON FÀ UN PETITA REFLEXIÓ DEL FIND CROSSFITERO I EN EL QUE HEM DEDICA UNA FOTO. http://blog.prowellness.es/?p=377#more-377

Albi ha dit...

Pollo! Això del motocrossfit ja ho feia Don Cristobal a EGB. Potser aquest yanqui coneixia al de Jaen i s'ho va fer seu ... ja ja ja. Enhorabona per aquest nou repte.