dijous, 9 de febrer del 2012

Màxima de 9ºC i mínima de -1ºC. Aquesta vegada el sol no té tanta força. El vent ens acompanya durant el dia però de forma molt i molt feble. Les ratxes més fortes a partir de les 11:00h i el termòmetre amb calma va pujant de mica en mica. Ja no tenim entesos que bombejaven a tot drap; que enguany no tindriem hivern! Aquí tothom ho nota, ho sent i el pateix. Possiblement un fred poc conegut per no tenir aquelles humitats amb les seves boires i catifes de blancor a primeres hores del matí. Un 38% de humitat a les 16:30h no és massa normal dins el territori flixanco. Així que gaudint d'aquest parte meteorològic, nosaltres a la nostra. Les pedres ens esperen per ser posades i ordenades. Una tasca que no deixa indiferent a ningú. Aixecar pes, empenyer, fer anar la pala i ballar amb una aixada ... poden deixar-te tou amb ganes. Tenim entrenament amb el Mister, pactem el negoci i ho deixem en un rodatge suau pel Barranc. 8,02 kms en 45'2'' a ritme de 5'37''/km amb 138 ppm de mitja. Estem carregats per tot arreu. La peresa per arrencar és notable i sort de les tertúlies de dopatge amb el triatleta Méndez sobre el cas Contador. Tot un luxe ser company de fatigues amb aquest màquina. Ja era hora que et deixessis caure per aquest indret!  

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Merci Albi, sempre es un plaer entrenar amb tu!!! per cert, m'ha passat el temps de l'entreno volant...jejeje Salut!! i seny amb les pedres!!

Albi ha dit...

Ja et trobavem a faltar per aquests entrenaments. Tinc la sensació que aquesta temporada xalarem venint a veure't per les teves curses. Salut màquina!