dimarts, 25 de maig del 2010

Un Giro que promet!

Molts cops, les grans "rondes" del món del ciclisme no son precissament curses interessants fins arribar l'última setmana. Una prova que exigeix tenir les constants vitals a "tope" dia darrera dia. El Tour de França, sempre ha estat la "reina" del circuit. Més enrera tenim al Giro i la Vuelta. Unes competicions, on la creativitat dels organitzadors treu fum amb la finalitat d'aglutinar i enganxar a la gent per no perdre fil davant els "galos". Aquest dies tenim l'opció de seguir el Giro per la Tv. I sincerament ... estic rendit a l'expectacularitat de l'event. Avui una crono-escalada de 12,9 kms amb uns últims 5 kms d'una pendent per inhumans. Un ferm de terra-gravós que obligava els ciclistes a estar sentats per no patinar les rodes. Llàstima del tema doping, sense cap mena de dubte, el tonificant per no haver crescut econòmicament (a nivell estatal)de la mateixa manera que altres esports menys exigents físicament. Tenim màxima de 25ºC i mínima de 16ºC, al tard el vent puja de grau i fins i tot feia falta una jaqueta. Jornada de descans per poca motivació davant el fort vent. És cert que també arrossegem sobrecàrregues diverses, però rés per no dedicar una estoneta. La foto d'avui pertany a l'etapa del Giro. L'actual lider arropat per un mecànic del seu equip amb una bici preparada per si requereix el moment un canvi. La prohibició de l'organització del pas de motos de suport tècnic i material ... durant els darrers kms ... ha obligat a fotre's la currada el pobre mecànic de torn. Com a mínim segueix de lider!!! 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Etapon per Stefano Garzelli, il bambino di Varese. per incontrare i 37 anni e con tale tesoro che solo i grandi del ciclismo.
Leandro.

Albi ha dit...

El mestre Pantani està en tot! El paio que va acompanyant a Arroyo, no es tractava de cap mecànic de l'equip. Era el mateix director el Neil Stephens. Per cert, aquest té 3'15'' el km i no és broma!!!

joan ha dit...

bueno, tu tambè ho tens això ! nomès fa falta saber quants km's fa a 3'15" .... si fa un no te secret, però me temo k en fa mes de un .... ;)

Albi ha dit...

Diuent que a la mitja té 1h17'! I l'Arroyo ... encara camine una miqueteta més que ell. Au pues ... i per a postres van en bici!!!