diumenge, 27 de juny del 2010

Seguiment de Trepa a Niza!

A les 6:30 del matí ja eren a l'aigua. 1h21'4'' en fer els 3.800 mtrs pel Mediterrani. El Luis Enrique (el triunfador entrenador del Barça B), ho feia en 1h10'45''. La transcisió de la bici ha utilitzat uns 5'21'' i directe a donar pedals. Els primers parcials son de: el km 27,9 el passa a una mitja de 29,33 kms/h i el km 56 a 32,38 km/h. Ja el tenim amb el run. Després de fer 5h 47'40'' (31,06 kms/h) en complertar els 180 km de bici, canvi de bambes i a la gambada! El Robert Mayoral ha fet 5h 56'25'' (30,30 kms/h), tot i que en el sector de natació ha utilitzat 20' menys. I el Luis Enrique? Encara està pedalant, tot i que apunt d'entrar a boxes per la trans. El crack dels pro, està volant. Amb la bici ha fet 4h46'39'' (37,68 kms/h), el mateix temps que faria un padrí amb un R-4!!! Lucho acaba la bici amb 6h18'54'' (28,50 km/h). Primer parcial de 5,25 kms a ritme de 4'52''/km ( ui, ui, ui, que vas massa ràpid noi!!!).Ja ho portavem anunciant que anava massa ràpid i en aquests moments ho està pagant. ritme de 5'52'' /km entre els punts kms del 10-15. De ben segur que està patint el que no està escrit! El català Marcel Zamora s'adjudica l'IM de Nice un cop més. Trepa va mantenint els ritmes (5'53''/km) i sembla ser que va controlant el negoci. Mentre's el Mayoral en plena "pàraja" a 7'47''/km. Tenim al flixanco en aquella dinàmica de sufriment però controlant. Regulant les gambades i mirant el cardio. Mantenint ritmes més suaus, però sense perdre el cap. Els darrers 5 kms dona el cop de pit i es posa a ritmes de 5'15''/km. Finalment: FINISHER de nou amb 11h 22'13'', caldrà esperar crònica i sentir les sensacions d'aquest triatleta. Per cert; Luis Enrique va fet misto i patint com un indio i Mayoral està apunt d'entrar a Meta. Final per tots dos amb unes 11h 51'28'' per Mayoral i 12h 28'14'' per Luis Enrique.
Evidentment encara no disposem de mitjans o serveis com Radio Flix. Potser, el fet de tractar-se d'un esport individual no aglutina tant interés i menys encara, en el cas d'un esportista amateur. Per la nostra part hem intentat donar una mica de cobertura a l'event, ja que un bon grapat de gent així m'ho demanava. L'any passat van introduir-nos amb Pantani i Ñoño per Roth (Alemanya) i enguany per Niza (França). Esperem i desitjem que d'aquí no gaire temps, una grupetta per uns quants més s'afegeixi a la modalitat. És cert que la fita és difícil ... però no impossible. Hem pogut sentir les primeres sensacions d'aquest "home de ferro". Com sempre ... el temps no l'acaba de complaure; però ... 6a Ironman a la butxaca!!! Temps de calor, amb una natació sense ritme (moltíssima penya a cops dins l'aigua), un sector de bici exigent però remontant posicions. I un sector de Run de supervivència. Hem posat els registres del Robert Mayoral i el Luis Enrique ... perquè recordo que fa un parell d'anys eren uns referents admirats. Uns triatletes amateurs amb un treball abundant i molt experimentats. Aquest cop i a l'igual que l'Ironcat; Trepa superava a Mayoral. Un clar element de la millora constant del nostre amic Àlex. Amb una veu suau i emocionat anava narrant i narrant impressions i experiències al mateix temps que conduia el seu cotxe direcció Flix. També petem xerrada amb Franc. Tot un detall per la seva part d'anar com a compi de viatje per transmetre una companyia directa i tant requerida. Però si algun comentari no el podem deixa'l de banda ... És la gran capacitat de patiment i la mentalitat d'aquest senyor. Un temperament simètric al de Pantani, on la pràctica d'un esport megaexigent els converteix en dignes amateurs constratats. Poca gent té aquestes prestacions amb la mateixa disponibilitat horaria i volum d'entrenaments. 6 FINISHERS de 6 INTENTS en 6 IRONMENS. Ni els Ibarbia i companyia, salvant les distàncies, poden dir el mateix. Aquest ha estat el missatge, un cop era persona: 11h22'. Plus fatigué. Tre dur. Félicitations champion. Nosaltres contestem: Et Merci pour ces moments précieux.
Màxima de 32ºC i mínima de 17ºC, garbinada al tard però sense aixecar pols. Dia d'ordinador i alternant la rutina del dia. Ens escapem a la piscina i ens casquem 1.200 mtrs. Anem prou bé per ser inici de temporada. La foto, no cal dir noms ...