dimecres, 26 d’octubre del 2011


Màxima de 20ºC i mínima de 4ºC. Una rasca important de bon matí on la inversió tèrmica de l'entorn del riu i la barca ens ho mostrava amb una bona imatge. Tenim el cel ras i el sol ens ensenya les seves maneres. El matí és de frescor i la resta del dia agradable amb irregularitat i nuvolades. Tornem a sortir a trotar, aquesta vegada amb el pinxet de la banda. Un trote en progressió de 7.01 kms per terreny planet de terra i sense pols, ja era hora!. 33'59'' de feina a un ritme mig de 4'49''/km, acabant ràpid. Aquest "paio" tinc la sensació que pot acabar amb mi en qualsevol moment. Estem contents de com va evolucionant la lesió. És cert que a partir de l'increment de ritme notable, la cosa anava avisant. No estem per anar tirant cohets ... però ... anem fent. Al tard passem a les mans del Marc. On ens alerta que la contractura està millor, tot i tenir un punt encara crític. Au pues! Directes cap a la "Picullana" i comprar un joc de petanca.


Ahir el "Chente" José Vicente García Acosta anunciava que deixava el ciclisme. Aquest veterà del "peloton" internacional posa final a la seva trajectòria esportiva professional amb 17 anys donant pedals. No va ser cap Indurain, Contador, Amstrong ... però si va ser l'àngel guardià dels grans campions. Un gregari amb majúscules. Aquell que tothom volia tenir a la seva banda. Amb 39 anys, poques victòries ... "però sentint que han estat moltes més, tot i ser compartides". Ha participat en 15 edicions de la Vuelta i 12 del Tour (12 anys seguits: Vuelta i Tour). Gregari de l'Indurain, Olano, Zuelle, Pereiro i Valverde. Màxima fidelitat a l'estructura conjunta del mestre: Unzué, independentment dels colors del mallot.  Avui quatre ratlles per ell. Aquell ciclista que va fer-me admirar el treball de la segona fila, dins el món del ciclisme. Per cert; Aquest maquinot incombustible de 39 tacos d' 1,85 mtrs i 80 kgs de pes, és capaç d'exhibir una potència de pedalada de 500 vats a una mitja de 35 kms/h. El seu record en "rodillo" és de 650 vats i pot cremar 8000 calories tranquil·lament durant una etapa del Tour.
I per els fanàtics del bàsquet: Avui fa 27 anys del debut del mite. El Michael Jordan; aquí un bon video d'aquell dia:


4 comentaris:

Xavi ha dit...

Ets com una enciclopèdia de l'esport!!
Salut makina!!

Albi ha dit...

Màquina! Ja trobo a falta venir a veure't per alguna Tri. No dubtis que enguany vindre més d'una ... Com a mínim d'aficionat! Salut per tu, també!!!

Laia ha dit...

Les fotos del riu són molt xules!! ;)

Albi ha dit...

I la del "Chente" ojo Laia, ja ja ja.