dijous, 27 d’octubre del 2011

Màxima de 19ºC i mínima de 15ºC. Gairebé 12 ltrs/m2 de precipitació durant el matí. Per la tarda, la irregularitat existia, però lluny de prolongar més pluja. No veiem el sol i l'ambient de humitat domina la tònica del dia. Optem per un descans d'activitat física. Dos jornades de run seguides i amb el treball del fisió ... decidim estar aturats. No cal forçar la maquinària i després acabar plorant pels racons. Un passeig pel Monte a peu i oxigenar el cos. El color del paisatge ha canviat. Les tonalitats  polsoses no existeixen i el verd dels pins mostren més lluentor. Els camps negats de humitat, ja que l'aigua, s'engolit un terrós sec, esperant impacient el moment. Però la sequera no acaba. Amb prou feines sortiran bolets. De moment no hi ha indicis a vista. La foto pertany a un punt a peus de la Serra de la Fatarella, visionant de lluny un Flix una tarda d'Octubre. I per "tatus" ... els del Chris Andersen, al més pur estil comic! 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Supercoach! Porto tota la setmana llegint el teu bloc. Quina currada, no? Ja vec que continues com sempre. No saps fer les coses a mitges. M'han comentat que vols venir una nit a sopar per Mòra. Ja diràs que! Una abraçada crack.
"Pintoret"

Albi ha dit...

Hola wapet! Ja vec que Aran t'ha posat al dia, ja ja ja. Segurament que trobes a faltar les vulles que et fotia com un boig des de la banqueta. Et dic algo figura!!!