dijous, 13 d’octubre del 2011

3 ANYS DE BLOC

Màxima de 29ºC i mínima de 10ºC. Més i més i més del mateix. Matins fresquets i migdies i tardes de calor. La sequera continua i els núvols no ens visiten ni per pendre postres. Una jornada de visita per la capital de la terra ferma i fer alguna compra de final de temporada. Això de les vacances et dona per molt i cal aprofitar-ho. A la tarda entrenaments per Ascó, tot i fer-ho de forma suau. 1h3'40'' per fer 12,01 kms totals per l'exterior del tartà a ritme de 5'18''/km amb 145 ppm de mitja. El bessó continua queixant-se, però la progressió va per bon port malgrat molèsties i altres. Avui un video per si anem animant la meteo i ens deixa caure alguna coseta....


I per motius prou remarcables ... cal afegir que aquest bloc compleix 3 anyets. Una pila de dies contant entrenaments, sensacions i moments viscuts amb tot allò que més ens fascina. Viure: suades, pulsacions, ritmes, gambades i històries amb els meus supercompis. Molts sou vosaltres, aquells que independentment de ser "xafardes" ja ja ja; visiteu el bloc per comprovar com teniu a l'Albi. Solsament la constància i les ànsies de fer les coses poden convertir aquest espai en un indret tant i tant especial a l'hora d'escriure'l. Donar les gràcies al tècnic, el màxim responsable i culpable d'engegar el dietari informàtic. Aquell maniàtic dels ordinadors on un "ximple" com el seu germà, ha estat felicitat (fins i tot!) per aquest fenomen. Gràcies Petit, sense tú això no era ni un projecte! I a tots aquells que comenteu, us preocupeu i que fins i tot disfruteu perden un temps per llegir els 1095 dies de bloquet (com diria l'Eva.yam). Salut a tots companys!!!

3 comentaris:

Laia ha dit...

Felicitats! :)

Albi ha dit...

Gràcies Laia!

Txinot ha dit...

Ets un crack mano!!! Deu ser l'únic bloc de tot el món que té una entrada diaria després de 3 anys consecutius sense faltar ni un dia!!!
A seguir així!!
A més, d'aquí uns anys serà un històric de la meteo a Flix! jejeje...