diumenge, 8 de gener del 2012

Màxima de 14ºC i mínima de 3ºC. Sol de bon matí, núvols prims sense perdre el respecte a l'astre i una mica de Cerç. Ens aixequem d'hora, amb una constipera de Champions. Ja es veia vindre. Aquestes temperatures fora de lloc van fent de les seves. Decidim fer els deures a primera hora, el matí promet i no perdem detall. 14,14 kms totals en progressió suau per fer un total d' 1h 9'32''. Ritme de 4'55''/km amb 157 ppm de mitja. Prou bé de sensacions i cames, després de la Milla. Avui li donem festa al "nen" i sense tenir ningú a la vora ... difícil de barallar-se amb algú. La tarda un doctorat de relax i alguna "peli" de l'A3. També temps per fer la visita a casa el "nen" i recollir el regal dels reis que van deixar a casa seva. Quin detall, noi! I amb vermut i tot. També comentar que l'Ayad Lamdassem va proclamar-se campió del Cross de llarga distància d'Edimburg, ahir dissabte, per davant del Bobby Mark i Atelaw Bekele (actual campió europeu).
I si ahir vam fer esment del col.lectiu atlètic dels Esbufecs ... avui fem reincidència per tenir més detall de la seva essència:
El 19 de setembre de 1996 tot va deixondir. Poder fer realitat somnis i proves mai imaginades. La nostra filosofia esdevé un "rara avis" en aquest món atlètic globalitzat. Ni millors ni pitjors que d'altri, peculiars si més no. Singularitat i gaudir, córrer i viatjar, esport i amistat, compromís i solidaritat... Tants adjectius, tants motius per seguir, tant bonic i màgic, tant cert... La flaira de la canalla envolta tot l'entorn de l'entitat on predomina una mitjana d'edat insultalment baixa , fins i tot la formen nuclis familiars de tres generacions fent el mateix, compartint a l'hora una activitat que ens omple , ens uneix i frisem. Compromesos amb d'altres entitats on donem suport i una mà si convé quan ens reclamen en noves iniciatives a Ponent. Eduquem presència i "savoir-faire" com diuen a les gàl.lies, esportivitat, companyerisme, respecte vers els iguals ... Entrenem per oferir lo millor a les curses i no parlo de resultats, si no d'esportivitat i vida reglada. Una munió de sentiments i finalitats ens porten a celebrar curses úniques o poc arrelades. Córrer d'esquena, si tu ! Ja veus. Fins i tot repressentem Catalunya als mundials de Retrorunning amb l'estelada que no deixem ni per dormir. Fem país i eduquem, incidim i lluitem per la nostra llengua, Estat i condició. Participem en actes independents com organitzar la Marxa de les Torxes. Tot i així som integradors , participem arreu amb alegria i per aquest motiu tenim la fama d'un Club simpàtic i envejable. Allà on anem deixem petjada i així ens ho fan saber i sempre amb la imatge innocent dels més petits, veritable essència dels Esbufecs. Tot plegat porta feina i darrere hi ha un treball mesurat. La imatge és condició i obre cors. Nosaltres els tenim oberts a tothom que s'acosti. No fem d'això futurs campions, fem el que ens agrada i amb les 13 activitats que organitzem fem que d'altres experimentin les mateixes sensacions, els mateixos guanys emotius. Fer esport amb regularitat, bàsic, agrupar-se amb les mateixes afinitats, bonic, compartir amb amics, màgic. Ens veus arreu. Acosta-t'hi i sabràs el que és bo. Com deia el poeta: amb nosaltres mai correràs sol !
Quins cracks!!! I gràcies per venir ...
Fragment extret de la seva web.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Com sempre, paraules entranyables al teu bloc, diuen molt de tu! una abraçada company, a veure si ens veiem aviat!!

Albi ha dit...

Hola crack! Avui li comentava al "nen" com trobem a faltar al rastes i a tu. Ja fa temps que no coincidim per aquest Barranc de la Peixera o tartà triatlètic. A veure si demà tenim un trosset de moment per compartir kms. Una abraçada mestre!