dimarts, 20 de març del 2012

Cap a Quiròfan!
Màxima de 14ºC i mínima de 5ºC. El matí despertava amb el sol de sempre. Aquell que darrerament posa claror de forma regular i mai falla. A partir del migdia, tot anava canviant. El cel tenia presa per mostrar tonalitats on els núvols corrien amb aquells colors amenaçadors inequívocs d'aigua. No massa vent i primeres gotes de pluja presents a partir del tard. Cal mirar dos cops per poder creure el fet. Per fí plovia, de forma feble, però plovia! No massa intensitat, però caient i engolint un terra faltat i necessitat. Avui decidim descansar. No anem massa motivats i ens trobem contracturats davant una jornada  no apta per impacients. Fem pinya per poder motivar, encara més, als maratonians i rebem a Robert amb els braços oberts davant el seu retorn. 

4 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

anims amic , que al Sam es molt fort i segur que surt endavant .
Ets un payo amb grans sentiments , cuidat maquinot

Anònim ha dit...

Valent! Aquest tros de crack el veurem volar d'aquí no gaire. No patixos que amb l'entrenador que te segur que la liarà. Records tortosins.
Ll.S.

Anònim ha dit...

Fes-te Musher, entrena els teus gossos i a triunfar a la Pirena Advance 2012. Si convé poso calers apostant per tu. Recors mestre!
Prioratto Clandestí.

Albi ha dit...

Ok a tots! Ara toca pencar de valent amb la rehabilitació del cadell. Gràcies companys, ja el tenim pel seu entorn i fent parlar.