dimecres, 4 d’abril del 2012

Màxima de 16ºC i mínima de 9ºC. La inestabilitat continua un dia més. No tenim sol i les nuvolades disperses formen part d'un cel teranyinat. Aquest cop sense pluja, vent insignificant i temperatura agradable. Entre una cosa i l'altra no tenim massa temps com per fer un Run prou motivats. Tenim un partit de tennis amb essència de revenja i no fallarem. 2 hores per superfície d'herba artificial, on el joc és clarament més lent. Un fet que propicia a disputar els punts més estona de l'habitual. Un bon treball físic que anem incorporant poc a poc per treure kms al run durant aquest dies de Setmana Santa. Portem dos partits i un entrenament pel que fa la setmana i sincerament ... també hi ha feina. Les lumbars van responen millor i les isquios també. Avui un foto de la Jana que la tenim de colònies i un parell de  videos dels Hockey, la banda de Portland, Oregon amb el tema Song Away del 2009. El primer d'estudi i el segon un acústic.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre és interessant donar un cop d'ull al teu bloc. El bon gust va lligat a la teva persona mestre. Bona 7mana Santa i ens veiem a l'ermita!
GMR.

Robert ha dit...

xeik!! salutacions cordials home... que no te veic lo pel ni borratxo!!
ja veig que este paron primaveril que t'estas fotent t'anirà de lujo per poder aixecar polseguera a l'estiu per seves i pujar al mes alt del podi a festes majors... pero no de la cursa de veteranos no... :DD
PD: només ho dic calentar una mica lo bloc q li falte una mica de vidilla...

Albi ha dit...

Ostic paio com et troba a faltar la cafetera que tenim a mitges amb Jordi... De paron res de res, que amb això de la raqueta em fan fer més kms que Willy Fog. Però si noi, una mica de canvi de terç que la kilometrada carrega i de vegada en quant cal trencar una mica. I això de calentar una mica el bloc ... Me penso que solament ets capaç de calentam la cafetera, ja ja ja!!! Records Robert.