divendres, 27 de juliol del 2012

 Ens falta el "turmix" del Xavi, però un terrestre ha suplit la seva persona per sortir a la foto. 
Màxima de 35ºC i mínima de 20ºC. Continuem amb la teranyina que va tapant el cel. El sol és al darrera apretant tot el que pot, malgrat no tenir sort. Fins i tot, un minúscul plugim feia acte de presència abans del migdia. Tenim vent de component variable, però imposant-se la Garbinada. Darrer dia de curset de natació. Aquesta mena de classe de tecnificació dirigida pel mestre Enric. Alumnes com: el Xavi (un maquinot del triatló), l'Amadeu (nadador de gran calitat), Trepa (experimentat en tot allò de patir) i un servidor (el típic mamó d'alumne que va posant a prova la paciència del mestre) . 4 setmanes intenses d'activitat dins l'aigua. Hem estat fidels, acudint a la totalitat dels dies. El xicot de Canet s'ha currat un curs molt digne. Ha estat capaç de posar aquella creativitat especial per fer-nos disfrutar i com a mínim ... de trobar una mica aquest feeling sobrenatural amb l'aigua. Ens ha reapretat tots els cargols del cos traient el màxim rendiment. I per a postres ens anem cap a casa amb aquells braços, espatlles i altres malmetuts de tanta canya. Un veritable crack, aquest Enric! 1050 mtrs per donar com a finalitzat el curs d'enguany. Avui invertit en sèries més curtes i plenes d'explossivitat. Dignes pels peixos terrestres d'espatlles amples i envergadures infinites. L'any vinent tornarem i si tenim el "rastes" millor!!! Enhorabona Enric per fer-nos disfrutar, fins i tot dins l'aigua.

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Es un gran mestre el rastes!! I tu no t'oblidis de tocar l'aigua al menys un parell de cops per setmana, que al 2013 tens un objectiu! salut!

Xavi ha dit...

Per cert avui a les 20:30 Phelps vs Lochte, el meu favorit el segon...jiji

Albi ha dit...

Bingo company! Però lo de "Vino" ha estat genial, ei?

El Mister ha dit...

Hola Sufridores;

Con la marcha que llevais, alguno nadará como los peces de plomo. Yo ultimando la salida para Londres de Ayad y Abdelaziz, el lunes tienen entreno los dos en la pista de Les Basses, si quereis ver como " Sufre " un atleta olímpico nos vemos poe la tarde a partir de las 19'30 horas.

Xavi ha dit...

Vaia peixos aquests, eh? però el que m'ha impresionat la xinesa de 16 anys als 400 estils.. Record del mon!! quin disfrute això dels JJOO. Lo de Vino, genial, ha sigut l'unic que ha tingut pebrots de saltar d'una escapada que anava a 1000 per hora perseguits per l'SKY al complet, i no la seleccio Britanica, ni Froome ni Bradley han aguantat la velocitat..., com sem're un Or polemic pel pasat fosc del "kazajo" per a mi uns pebrots com un roure. Mencio especial a Castroviejo, quin gas que te aquest noi!
Mister, me gustaria mucho visitaros y desearos suerte, si quiere Albi hacremos una escapada a veros. Un abrazo y mucha suerte!!