dilluns, 2 de juliol del 2012

Màxima de 30ºC i mínima de 16ºC. A primeres hores del dia la frescor calava de valent. El canvi és evident i ens escapollim de calorades descontrolades. El sol és protagonista amb un índex de humitat relativament baix. Segurament més d'un, ha baixat finestra a mitja nit i s'ha fet seu el llençol que darrerament tenia sota els peus. No deixem passar de llarg la pèrdua del Toni Nadal mor en un accident de muntanya. Aquest meteoròleg de TV3 amant de la natura i una veritable font de lectura del desenvolupament del medi pels fenomens climàtics. Ja notavem amb claretat que avui esquivarem impacte. Anem tous de potes, després dels 25 kms d'ahir i decidim canviar d'activitat. Encetem curset de natació amb el mestre Enric i cal anar pentinats si no volem acabar amb els pels de punta. 1000 mtrs en total amb varietat d'exercicis, supervisant; nivell, mancances i defectes. Temps per algun test i tous cap a casa per culpa del mínim rodatge que portem dins l'aigua. La foto dels tres "xavalets" amb el professor i autèntic crack amfibi.
Avui un mini reportatge de l'evolució de les Asics Noosa Tri. Aquesta sabatilla peculiar i poc discreta que rendeix homenatge al caliu triatlètic de la mà d'ASICS.

Noosa Tri1

Noosa Tri2

Noosa 25th aniversari

Noosa Tri4

Noosa Tri5

Noosa Tri6

Noosa Tri7

2 comentaris:

Xavvv ha dit...

El mes fort de tot es que vaig estar amb el Toni a Ventosa just avans de que ell sortis.

Nosaltres estavem sellan forfait per continuar i ell estava ultimant les coses per sortir.No se quant va sortir pero no crec que tardes massa darrera nostre.

Aixo era a les 6:30 del mati amb un temps perfecte , el coll de contraix no estava malament amb un sol que badava les pedres i tot el terreny completament sec , tret dels riuets que baixen.

Albi ha dit...

Deu ni do Xavvv! Ja vaig pensar amb tu ... però no quadrava horaris i vaig pensar que no havies coincidit. Una llàstima noi!!!