divendres, 3 d’agost del 2012

Màxima de 33ºC i mínima de 19ºC. Un canvi de component en el vent ens deriva un petit canvi. Tenim Cerç en un dia de sol i estabilitat climàtica. No tenim la xafogor dels darrers dies i s'agraeix. Tornar a la gambada ens comporta conviure amb les contractures. Anem carregats del conjunt: gluti-quàdriceps, un fet que ens obliga a descansar i donar cert respir a les potes. Així que l'alternativa per no perdre detall la invertim a la piscina. 1000 mtrs de molta suavitat, lluny de sèries ràpides i forçades sense control. Avui la veu del Freddy amb els seus compis dels Queen. Bohemian Rhapsody el tema escrit pel treball: A Night at the Opera de l'any 1975. Una cançó formada per una composició molt inusual compaginant ritme de rock, opera, balada i un bon grapat d'ingredients impossibles si no fos per l'art  d'aquesta  banda britànica.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Em dóna que avui no has vist els JJOO, ha sigut un dia espectacular: Djokovic eliminat, 12 atletes espanyols eliminats abans de semis, waterpolo femení primeres de grup, 10.000 femení en pista:combat kenya vs etiopía, Michael phelps ha fet la seva ultima cursa com a profesional retirat amb 21 medalles olimpiques (17 ors) i la mes gran de totes Mireia Belmonte medalla de plata en el 800 lliures... i tu vas i me poses un video de Queen... Albi tio!! m'estas fallant.... jajajajaja Salut amic!!

Albi ha dit...

Ja tens raó Xavi! Però per flipar ... aquesta nit amb els 10000, les arts de Phelps i alguna bestialitat més. Això és un no parar. Salut per tu tambe!