dimecres, 24 d’octubre del 2012

La setmana passada ens vam posar en contacte amb l'equip de Management del Kilian Jornet per felicitar-lo per la seva darrera victòria. Ho vaig fer, en representació de la secta de fanàtics que dia darrera dia compartim entrenaments. La passada nit i a hores tempestives ... hem rebut una resposta:


Bona Nit Joan Carles;

Sóc el Jordi Lorenzo de l'equip Management del Kilian Jornet. Moltes gràcies pel contacte.
Com sempre diu el Kilian el més important és disfrutar fent el que fas, i es nota que ell ho fa a la muntanya.
Gràcies pel vostre suport.



Per un altre cantó; m'ha tocat la fibra la foto de l'amic Ferran per aquella Marató per relleus a Lleida. Aquella imatge que parla per si sola. No solament el seu patiment de gambada, les cares dels acompanyants reflexant preocupació extrema, transmeten l'agonia del moment. Segurament, el mateix atleta era qui més patia. Però la resta no es quedava curta! Quin equipàs!!!
Màxima de 22ºC i mínima d'11ºC. Un nou episodi de boires donava el bon dia a la jornada. El sol surt a partir del migdia i el vent és de component feble. La temperatura modèlica, agradable i perfecta. Una llàstima, ja que avui decidim aixecar peu i donar rspir al cos. Portem 13 dies continuats sense parar i ens mereixem un descans. Així que res més per explicar. Demà tenim feina amb el Mister i mirarem d'arribar el més sencers possibles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona! Ferran no va tenir el dia, però va fer bona cursa no venint-se avall. La seva cara és tot un poema. Ara que la d'Albi! Quin careto que fot lo manager! Ja u veia ja ... aque allò no marxava com volieu!
El Cabronet de la Grupetta.