diumenge, 20 de gener del 2013

Els canvis de temps mig sobtats ja són aquí. Aigua a dojo per un Ebre farcit a petar per allò d'inundacions pel Nord de la península. Un temporal de pluja, més aviat feble que ens deixa un total de 10 ltrs/m2 i uns episodis de vent de component Cerç que pentina l'atmosfera. Les temperatures són més aviat suaus i solament l'aire és qui s'encarrega d'oferir una sensació més freda. Tanquem una setmana més d'aquest Gener, amb un peu aixecat i un "freno" de mà posat. Un parell de jornades de natació i un dia de run suau sense força massa. No perdem detall per oferir una mossada en festivitat de Sant Antoni, on possiblement ho hem allargat un pel més del compte. Ha estat noticia l'afer Amstrong per l'esperada entrevista on es despulla  admetent el seu joc de trampes en el tema dopatge. Era la "crònica d'una muerte anunciada" que novament sacseja el món de l'esport i el ciclisme en aquest cas. També els galgos del Club els teniem per Tarragona a buscar registres i sensacions per aquells 10 kms. Gairebé tots han estat a l'alçada i mostrant que per aquell Barranc los hombres de Canovas van creixent com les canyes als marges del Riu. La nota negativa la protagonitzat Robert que s'ha vist obligat a aturar-se per una punxada al bessó de la cama. El nen no ha pogut satisfer les seves aspiracions en el control dels 1500 mtrs de Pista Coberta a Sabadell, però va apropant-se a la mínima. I no ens deixarem al tros de triatleta del Xavi Méndez; que amb una lesió més, ens el deixarà tocat durant un temps a l'espera de la seva recuperació. Una salutació per ell i el màxim recolzament per superar aquesta nova "Trans".
La marea Verda invadeix Tarraco!
Quin fideuà Maria! La bona digestió és clau ...

Avui uns videos per posar actualitat a les tendències musicals. Un del Mika. Aquest jove libi-anglès amb el seu treball Celebrate que va sonant desenfrenadament per locals musicals sense pietat. I l'altre de l'experimentada Alicia Keys (per allò de 14 Grammys). Més de 30 milions de discos venuts per culpa de la seva veu potent i elegant. I un altre de la Carly Rae Jepsen amb la cançó: Call Me Maybe. La cantautora canadenca és caracteritza per aquest rock clàssic amb pinzellades de bandes alternatives.











1 comentari:

Anònim ha dit...

Cheiks! Que collons passe amb colibrí? S'ens ha fet de los 40 principales? No corre, sol nade i ens fot bona música ........ Voleu dir que no s'està fent jove?