dilluns, 14 de gener del 2013

Llàstima parella!!!
Tenim una meteo amb un cert canvi d'actitud. Trencant una mica amb la bonança dels darrers dies per posar més ritme a un Gener pacífic fins  aleshores.  Una mica de pluja durant el passat cap de setmana i ara entrant el fred amb ganes. La sensació per culpa del vent ajuda i l'airet talla de valent si decidim fer un passeig pel carrer. Alguna petita enfarinadeta per les cotes més elevades del veïnatge territorial; com la serralada del Montsant i Massis dels Ports. El Piri va rebent neu nova i això es nota al respirar ambient hivernal. Tanquem la setmana amb tres jornades de natació, un parell de run i un simulacre de bicicleta. Ahir vam haver de girar cua, davant l'aigua i el fred que ens deixava groguis fent moure les bieles. Poc a poc ens posem de nou en marxa. Les molèsties i el dolor continuen en la zona gluti, sempre i quan la modalitat és el run. L'aigua ens posa tot al seu lloc i fins i tot disfrutem amb les sèries curtes i ràpides per aquella piscina coberta. Hem tret llargs, però ho reemplacem per calitat.  
Avui uns videos més actuals de la música del moment: 





4 comentaris:

joan ha dit...

tic una mica rovellat, pero encara m kda memoria fotogràfica...el pas cap a la desapareguda barca d figo ! ;))) jjejje, m'agrada jugar a això !

joan ha dit...

per cert, el paquetón de LLANOS ens espera....ves mentalizant-te ! ;)

Forn de pa Larrosa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Forn de pa Larrosa ha dit...

Albi ja pots visitar la pàgina web del forn a http://forndepalarrosa.blogspot.com.es/ un espai on pots veure la nostra forma de treballar i els nostres dolços, a veure que et semble.
Ens veiem aviat.
Cuidat.