diumenge, 14 de juny del 2009

Alfombres, calories i molta calor!


Aquesta vegada el sector ciclista del poble s'ha imposat a les meves costums i m'han tret molt d'hora del llit. A les 8:30h peu al terra per menjar alguna cosa i posar la Bianchi a l'asfalt. Pau ja esperava al cantó de casa Pitoi, no s'ho acabava de creure, però; sí Pau sí, he matinat en Diumenge. Al pont estava la resta de ciclistes amb Jose Luís, Mese, Josep Maria i el seu cunyat, Pollo, Pau (fill d'Eduard) i a última hora el "capdefiles", l'amic Ramón l'hem trobat quan jo baixava de Bovera. La meva idea era acompanyar a la "grupetta" fins Bovera i d'allí mitja volta per baixar fins al poble. He girat a l'alçada de les primeres rampes de la Granadella i ... pa bajo. Salutació a Ramón que pujava esperitat en busca de la resta i jo a la meva. Pollo m'avança al més pur estil Nick Doohan i de sobte: ni rastre! 33,71 kms a mitja d'uns 26 km/h amb 123 ppm de mitja i 163 ppm de màxima. Total 1h 19' 30''. L'anada a mitja de 120 ppm sense forçar i anant parlant amb Mese i companyia. A la tornada he anat a mitja de 32,1 km/h amb 128 ppm. Ràpidament canviem de negoci i directes al Run. 9,01 kms en un temps total 40' 36'' a ritme de 4'30''/km amb 164 ppm de mitja i màxima de 176 ppm. He fet dues parts; la primera de 7,01 kms a ritme de 4'21''/km amb 162 ppm de mitja per un terreny molt pla. La segona 2,00 kms amb desnivell constant a 5' 1''/km amb 170 ppm de mitja. Al final anava tou com una esponja. Moltíssima calor, tot i que muscularment estic sorprés i tot per veure com vaig convivint amb la temàtica. Dutxa i cap al poble per veure catifes. Una bona opció sempre i quan amenaçi pluja. Motos per Tv, bon dinar de Manoli i directe al sofà. Al tard intercanvi de cops al tennis, massa vent i poc suc a les cames. Avui la foto del millor moment del dia.

5 comentaris:

joan ha dit...

colibrinet : a tu que t'agrada rebuscar per la xarxa, si vols flipar amb lo nivell de la penya a Zarautz, busca a la classificació al guanyador d l'IRONCAT i ja xarrarem... ;)

Pau ha dit...

Flipa! No cal que ho buscos colibri, Andoni Ibarbia, posició 120...

Colibri ha dit...

Home, una cosa molt clara és el nivell que hi ha a Zarauzt. No hi ha lloc pel dubte que a l'Ampolla el nivell no és el mateix al de Zarauzt. Però en GENERAL. A Zarauzt hi ha un nombre molt més elevat de cracks i evidentment, també més participants. Pel que fà a Ibarbia, val a dir que Zarauzt li senta fatal. Possiblement és més Ironman que una altra cosa. Tenim el seu registre del temps de l'Ironcat 8h 58' 4'',que a part del nivell o les distàncies si son clavades o no... segueix sent un tiempazo amb molt de respecte ( allí queden els parcials). També val a dir que Sebastian Hauer va quedar el 3er a 17' d'Ibarbia a l'Ampolla. Un triatleta amb 8h 59' a l'Iron de Klagenfurt, a l'Olímpic té 1h54', Marató 2h 48' i als 10 km té 34'10'' i guanyador de l'Iron de Moritzburg a l'any 2.008 (pertant no és coix!). També tenir present el paper del triatletà Àlex Carreres Fabregat del Picornell, on a l'Ampolla queda l'11 a 35' d'Ibarbia i a Zarauzt queda el 47 amb 4h 32' 42''. Una dada que mostra que l'Andoni, un cop més, Zarauzt no li senta bé del tot. Jo penso que cada prova és un món diferent. Pensem que Trepa fa el 64 de 151 que finalitzem la prova i Pantani el 210 dels 410. Són paràmetres orientatius, ja que tots dos sou triatletes amateurs-aficionats, on tampoc hi han grans i grans diferències entre tots dos. Possiblement un el vec mitllor al llarg i l'altre al curt. Definitivament Zarauzt és un Master series 1000 i Ironcat un 500. A Zarauzt guanya Murray i a l'Ampolla Roddick. Però de mancos i coixos ré de ré. Salut i enhorabona crack!!!

Irontrepa ha dit...

Enhorabona Noio per ser finisher de nou, però no té res a veure el resultat d'una cursa amb un altra.
Ibarbia va fer 8h58' a l'Ironcat, "un tiempazo", i dubto molt que els 119 que han quedat davant d'ell baixin de 9h en un Ironman. Dos exemples, Ramon Fargues de Balaguer (per cert treballa de banquer) fà 4h44', 3' minuts millor que Ibarbia i "sols" és Sub 10 a Roth '08 i Alex Carreras Fabregat fa 4h32', 15' millor que Ibarbia, i a l'Ironcat '08 fa 9h45' i aquest any 9h36' a 20' i 38' d'Ibarbia. Es més a tu sols et treu 16'. Estaries a 32' d'ell a l'Ironcat? Totes les curses són diferents i difícils de comparar. El nivell és alt com a totes les proves que surt tanta gent, entre la quantitat hi ha la qualitat.

joan ha dit...

m'encanta picar-vos i ficar una mica de pebre per aquí k si no no obre ningú la boca ! EVIDENTMENT teniu raó en TOT ! ;)