dimecres, 17 de juny del 2009

Debut a les piscines 2.009!


Després d'una jornada laboral a ple sol sense treva; on justet un cert "airet" s'encarregava de refrigerar les idees... ens hem guanyat una estona a les piscines. Ens hem posat el "turbopaquet", hem fet la bossa amb la tovallola, les ulleres i els inseparables taps per les orelles. L'aigua de les dutxes era gelada, però la de la piscina ... estava perfecta! 750 mtrs esquivant als xavals i tocant amb la front al bordó més d'una vegada. Al principi semblava el tot poderós Michael Phelps. Pletòric de braços i pit, els peus es deixaven veure desde Almatret... Però als 2' ja no savia com havia d'anar. "Ni chicha ni limonà". Benvingut a l'estil friki i ... a donar patades a l'aigua noi!!! Hem berenat i després d'una estoneta amb la digestió al puesto, fem un run. 8,01 kms en 33'12'' a ritme de 4'8''/km per asfalt de la depuradora fins el creuament de l'ermita, amb 168 ppm de mitja i 182 ppm de màxima. La pujada a ritme de 4'23''/km amb 161 ppm i la baixada a 3'53'' amb 175 ppm. Muscularment molt i molt bé. A nivell de cardió; l'últim km anava fundit com la cera. El Cerç semblava un Tsunami i això que amb prou feines bufava una mica. No hi havia pila per a més, ens hem exprimit al màxim on la natació, sense cap mena de dubte, m'ha xusclat el que no està escrit. Avui foto d'un peix a l'aigua. Quina enveja!

3 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Ja deia jo que a les 7:30 quan he arrivat jo la piscina gran estava casi buida , el que no savia era el perque , ara ja ho ser , jajajaja .

Aquest any la trifesta semblara el campionat de la comarca de triatlo amb tants finishers com hi ha ara mateix al poble .

Anònim ha dit...

POLLO
Culebri!xls ultims entrenaments vec que poc a poc, com aquell que no vol la cosa et vas apropant a la disciplina de moda!continua així que aquest estiu ha de caure un olímpic!!

Colibri ha dit...

Ostic Xavvv, t'ho vas perdre! Quin rebot que portava amb l'aigua. Aixecar peus? L'angle de 90º entre el cap i la resta del cos ... ho deient tot. De tots els mortals que havitem per aquest blog, no hi ha ningú que supero el nombre d'hores que porto a les piscines durant la meva vida. Però a les piscines. El fet d'estar dins l'aigua és una altra història Xavvv. D'aquí el sobrenom de l'home rajola.
Pollo l'olímpic aquest que ha de caure que no quedo mal parat ... ja ja ja. Ens veiem a Hawaii tracalet!!!