divendres, 26 de juny del 2009

S'ha d'aprendre a menjar

Avui, i per ordres de colibri, actualitza el seu bloc el mano:
Pues com molts de vosaltres ja sabeu, colibri, el que odia els hospitals, proves mèdiques, etc... dorm per segon dia a l'hospital de Móra. I es que un xurrasco mal mastegat (o gairebé gens mastegat) han provocat un embús considerable a l'esòfag d'Albi. Després d'una endoscòpia a les 11:00 del matí tot arreglat i via lliure per tornar a fer de les seues, l'únic inconvenient: fins diumenge en observació perquè l'esòfag està tocadet. No us podeu imaginar al nostre colibri per urgències quan li van dir que l'ingressarien... un poema. I no cal dir quan li van dir que li havien de fer. Hagués sortit corrents i ni el seus compatriotes Gebrselassie ni Bikila l'haguessin agafat. De totes formes, ja està demanant permís per fer unes sèries pels jardins de l'hospital i potser diumenge li porto la Bianchi per a que torno a casa en bici. Jejejeje!!! La foto d'un dels dies que li hagués pogut passar el mateix: fent el troglodita. Molts records del gran colibri!!!

6 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Company no savia res , espero que vagui tot be i pronte estigos a la piscina prenent lo sol o nedant com ultimament fas .

Salud i Km's Colibri

Jaume Masip Llop ha dit...

Ei! me'n acabo d'enterar, quin ensurt no? que et milloris aviat!!!
Salut
Jaume

Anònim ha dit...

xeic albi que et milloros
"pedalant sharribe llun"

Anònim ha dit...

Albi!!!
Encara q te'm fet la pertinent visita i trucades t'envio un missatge d'ànims per una ràpida recuperació!!!
D'ara en endavant o aprens a menjar bé o agafem la minipimer i t'ho triturem tot!!!!
X cert, demana una piscina de plàstic i 4 rajoles x posar-les al jardinet, d'esta manera te sentiras com a casa!!
Millora't!!!
-GEMMA-

Robert ha dit...

quin susto!! mai se sap quan podem perdre salut...
m'alegro q tot estigui controlat i que t'estiguis recuperant ràpidament.
m'imagino la cara que devies fotre a urgències... pobret!!
una abraçada molt forta amic!

Colibri ha dit...

Gràcies a tots aquells que heu mostrat interés per la meva salut. Gràcies a tots aquells que d'una manera o una altra heu fet arribar soport aprofitant el blog. I gràcies al mano que ens ha tingut informats de l'actualitat, tot i no parlar de kms precisament. Per fí soc fora de l'Hospital, tot i que estic tocadillo físicament, però poc a poc recuperarem el tó. Una abraçada a tots!!!