dimecres, 24 de març del 2010

Demà la Volta passa per Flix!

Rutina gramàtica habitual. Tot continua igual; el tema cel amb núvols. Les temperatures no son fredes, tot i la Garbinada de la tarda va obligant a no deixar de banda la xaqueta. Màxima de 14ºC i mínima de 12ºC, ambient de humitat amb plujim finissim, però sense mullar carrers. Temps típic d'una primavera poc definida. Esperem el sol per la setmana vinent i evitar el fang per l'ermita. Tenim entrenament per Ascó. Aquesta vegada un rodatge suau per terreny pla de terra (exterior del tartà). 31'11'' per fer 6,03 kms a ritme de 5'10''/km amb 130 ppm de mitja i 143 ppm de màxima. Uns exercicis d'estiraments i cloenda física per avui. Demà tenim al "pelotón" ciclista per aquestes carreteres. La 90ª edició de la Volta ciclista a Catalunya passa per Flix. Una etapa de 209 kms,sortint d'Oliana i fent cap a Ascó, per pujar abans un parell de vegades el Port de la Fatarella. Així que entre les 15:00-15:25h els podem veure passar pel Continental amb tot aquell conjunt de vehicles i mitjans d'assistència que tant guarneixen les carreteres al seu pas. La foto d'avui pel Xavier Tondo (possible aspirant per guanyar la Volta).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els he vist a dalt de la Fata els les dos vegades i pujen com naltros (si nem en cotxe) quines bèsties!!! Son unes màquines totals!!!
Ah!! i no es veritat que no entreno, faig sèries de tant en tant (les germanes McLeod, el cor de la Ciutat,etc)
Pitoi

Albi ha dit...

Sort han tingut de no trobar-se amb una BH Oquina, amb un paio moven uns "desarrollos" d'Ironman ... Segur que els fot a terra!!!