diumenge, 7 de març del 2010

Flixancos per Barcelona; i no de compres!!!

Més d'un, solsament palpar els llençols del llit ... caurà pla i rendit. Aquest matí 3 flixancos han pres part a la Marató de Barcelona. Un esdeveniment amb majúscules per tots aquells "sonats" del món del Run. Aquesta vegada amb dos debutants, com el Pau i el Xavvv. I, com no podia faltar, el mestre Camil. Tots tres Finisher's. El Camil amb 3h2' (ja ho té a l'abast i a un "sospir" d'estar dins el conjunt dels sub-3h). El Xavvv amb 4h 6'1'' i fent realitat aquell gran objectiu que tenia com a preparació i consolidar el seu treball anvers la Cursa del Llop. I el Pau? 4h 19'43''. El tema Pau, és un altre capitol a banda. Amb 23 "tacos" no és gens habitual trobar un xaval amb un dorsal al pit en mig d'una cursa de 42 kms. Possiblement no teniem cap al poble fins fa unes hores. Que si han patit? Tots tres a grapats i en diferentes versions.  Així que solsament queda donar-lis una abraçada i dir-lis un enhorabona craks! Per aquí al poble, tenim una màxima d'11ºC i una mínima de 3ºC, per la tarda la pluja ens ha fotut tot a l'aire. Un handicap important, ja que no he pogut sortir a fer l'entrenament que tocava. Al matí: Pantani, Ñoño i Robert han fet una bona tirada. Tota una llàstima ja que uns treballs domèstics ens han perjudicat per compartir els kms amb ells. També val a dir que l'atleta marroquí i company de club, Merzougui Abdelaziz  s'ha proclamat guanyador en la Cursa del Campionat de Fons Estatal disputat a La Coruña. I el deixeble del Cànovas, l' Ayad Lamdassem subcampió al darrera del millor de la temporada, Alemayehu Bezabeh (recordem que és tracta també, de l'actual campió d'Europa). La foto d'avui és de l'inhumà que ha sobrevolat Barcelona aquest matí a ras del terra. El registre? No apte per a un esser viu!!!

5 comentaris:

Robert ha dit...

haguessis xalat avui... tiradeta llargueta lllaaaaarrrrgguuuuuettaaaaaaaa
una errata, has ficat la marca de pau a xavvv, ell ha fet 4h6m1s.
q li ha passat al compi roca? consta com a no presentat...
llàstima dels dos minutets de camil, es una putada quedar-se tan aprop després de fer tan esforç. però ja ho té a tiro de pedra, a mantenir el nivell i a la pròxima caurà segur!!
ja he llegit la crònica de pau, té uns collons com un toro!! ara falta la del mestre camil i la de xavvv...
felicitats als nou ingressats al selecte club dels maratonians i al mestre camil pel marcon de lujo!!!

Albi ha dit...

Ok Robert! Tot al puesto. Ja vec que no has perdut el moment i t'has afegit amb el parell d'Ironmens. Ojo, ojo, que ja et vec amb un neopré!!!

Anònim ha dit...

Molt bé per tots tres; cada un amb la seva càrrega personal de sacrificis i de satisfaccions i beneficis de tot tipus que done fer Esport. I des-d'aquí una menció Important cap a una persona: JAUME ESTOPÀ (veus lo que vas fer, Jaume?)Un element clau del la Història Marathoniana de Flix.
Correr, quin gran plaer!!!
Pitoi.

Albi ha dit...

Si senyor Sisco! Jo recordo al Jaume fent Run per aquestes carreteres. En aquells moments no entenia que feia. Semblava un Forest Gump a la flixanca. De fet, avui tinc més clar que ahir ... que haurem de fer-ne una algun dia!

Anònim ha dit...

Venga que ja tardem!!!!
Pitoi