dijous, 8 d’abril del 2010

Temps perfecte per trotar!

El dia corre i això es nota. Avui una linea de faroles que tinc força controlada; s'ha posat en funcionament a les 20:39h. Una màxima de 20ºC i mínima de 8ºC, poc vent i sol fantàstic. Petant la xerrada amb un tècnic implicat en tasques quinzenals pel poble ... comentava: "Vaig d'un lloc a un altre i encara no he vist cap municipi o casc urbà amb l'envergadura d'obres que teniu a Flix". Ho deia pel Castell, el conjunt d' obres de la recuperació del Meandre i façana fluvial, les faroles del carrer escoles, la costa del Graner, la residència per la gent gran, les tasques de descontaminació del riu. "Temps de crisi i vosaltres a l'ample". Segurament tenia raó, però sense poder callar-me li he retret un :"potser ja era hora". De totes formes, cal aprofitar el negoci i deixar el poble el més pinxo possible. Segurament, estavem massa oblidats per rebre tot això, precissament ara!!! Posem les Saucony (bambes), la calça curta i a trotar una estona. 10,64 kms per terra un 85% amb algun desnivell important en un traça irregular. Temps total de 52'21'' a ritme mig de 4'55''/km amb 145 ppm de mitja i 183 ppm de màxima. Un treball repartit en un escalfament complert de 28'14'' a ritme mig de 5'21''/km amb 132 ppm de mitja. Una rampa de 647,38 mtrs a ritme de 5'55''/km amb 158 ppm de mitja i 4,72 kms en progressió per acabar a ritme de cursa (4'18''/km en 161 ppm de mitja) i acabant a ritme de 3'25''/kmamb màxima de 183 ppm. Ens hem trobat força bé i molt "sueltos" a ritmes alts (sensacions d'anar més baixos de ppm). Uns exercicis d'estiraments i uns elements de treball per a la zona de les cervicals. La foto d'avui, una instantànea de la Marató de Sables.

6 comentaris:

Franc ha dit...

Bon entreno Albi!!.Aquestes rampes sustitueixen en gran part el treball de les gomes i peses.

Salut i milles!!

Albi ha dit...

Hola Franc! Vaig pensar en tú aquests dies... que deu fer aquell paio per allà dalt? La meteo ha estat bona, no? Ahir ens vam creuar al Pont. Tu tornaves amb la feina feta i jo anava a buscar el que m'havies deixat, ja ja ja! Records i si la feina ho permet mirarem de coincidir diumenge juntament amb Robert i companyia!!!

Franc ha dit...

La meteo va ésser fantástica tots els dies, menys el matí de disabte.
El disabte ens va agafar un bon temporal de neu i vent per sobre dels 2300 metres, que ens va fer aparèixer en un destí equivocat per sobre de 2700 metres, sense visibilitat i volant 4 o 5 metres en alguna cornissa que no es podia apreciar enmig la cegadora i enlluernadora omnipresent blancor.
En resum:genial!!

El dijous venia de fer una ruta molt maca per les veremuses.Poc a poc comencem a afinar,però encara falta molta batalla(25.6 km a 5.06 min/km,152 bpm de mitja i un desnivell positiu acumulat de 592m):
http://www.imagengratis.org/images/franc.jpg

Ja se que vas molt embolicat de feina, però si fàs un forat a la agenda dominical,de bon matí quedem plegats per rodar i fer tabola pel terme de Flix.

Salut i milles!!

Robert ha dit...

txeiks!! canvi de plans!!! bueno d'escenari... este matí als jocs escolars he quedat amb una colleta de maratonians de mora, federats al club d'ascó, per demà al matí.
m'heu de vindre a ajudar que estan molts forts i necessitaré reforços.
hem quedat a les 9 al mora, per naltros 8:40 a la rotonda d'entrada a ascó, no me fallessiu!!!

Franc ha dit...

Ok, a les 8:40 a la rotonda!!.

Albi ha dit...

Ho sento socis! Jo tinc la Festa de les Cigonyes (de fet ja ni m'enrecordava que era aquest cap de setmana). Foteu canya al personal i deixeu el pavelló dalt de tot. Records cracks!!!