diumenge, 23 de maig del 2010

On tinc les bambes?

Un diumenge seguint les mateixes pautes que les de costum. Matinem (tot i que aquest cop, esgarrapem una horeta més i així prevenim lleganyes gegants), protocol de jornada de guardia i directes a Valletes. Gaudim d'un dia més de sol i bona temperatura. Màxima de 25ºC i mínima de 14ºC. El vent continua a la seva linea, on a la tarda incrementa la força. També ens hem posat com a fanàtics a veure l'etapa del Giro. Una prova molt "maquillada" a l'antiga. Etapes kilomètriques (com les de Pau), pujades a Ports inhumans, trams de terra i poc control dels equips, ja que tothom, va com pot. Al tard, vestimenta desconeguda, unes bambes lleugeres i directes a l'asfalt (12 dies sense anar a trotar... son molts dies). Fem un run fins creuament a l'ermita i mitja volta fins a casa. Total 1h i 3'27'' en fer els 12,05 kms a ritme mig de 5'16''/km amb 153 ppm de mitja i 186 ppm de màxima. Els inicis han estat "portables", un ritme lleugerament alt per la inactivitat que portem ... però sense molèsties importants. La tornada mantenim el negoci, tot i arribar a la pujada del Continental i marxar-nos de l'olla. Sèrie ràpida i acabant per davall de 4'/km que evidentment, no venien a "cuento". Uns estiraments i "finito". Com deia el Fito per Lleida: "Puedo escribir y no disimular, es la ventaja de irse haciendo viejo..." Quina raó que tens paio!!! La foto; un temps dedicat per les "chuches", ja ja ja.

6 comentaris:

eva_yam ha dit...

Bon dia!!!
ahir vaig comprobar en directe la teva marxada d'olla!!!

nosaltres caminant en plan passeig total, i va ser saludar-te i no veure't!!! jejejejeje

molt bon ritme!!!!! felicitats i a seguir amb el running!!!!

un petonàsss

eva_yam ha dit...

Bon dia!!!
ahir vaig comprovar en directe la teva marxada d'olla!!!

nosaltres caminant en plan passeig total, i va ser saludar-te i no veure't!!! jejejejeje

molt bon ritme!!!!! felicitats i a seguir amb el running!!!!

un petonàsss

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Fito,Pito ?? ah!! deus voler dir Tito,no??? ja,ja,ja!!! ets únic paio!!!!
Sisco Pitoi.

Albi ha dit...

Home Sisco! És cert que potser he estat despreciant la música d'aquesta gent. Ja fa temps va parar-se el meu rellotge i encara vaig per Rolling, Dire Sraits, Mike Oldfield entre altres. Fito & Fitipaldis, els "reconeixia". Tenia indicis que la gent jove estava penjada de les lletres d'aquest Bilbaí rapat i amb boina a l'estil Madrile. Però sincerament no savia massa cosa d'ells. Així que a 5 minuts de començar el Concert vaig descobrir que no es deient Tito & Fitipaldis. Com pots imaginar ... Ramonet, Laia i la resta es partien el pit a la meva salut!!!

Albi ha dit...

Ahir anavem malmetuts Eva! Portavem 12 dies sense trotar i ho vam pagar. És cert que vaig veure dos "trekingmens" a bon ritme, però me tenieu desconcertat. El mano gran (l'Enric) amb cotxe i valtros a potes! No entenia res.

eva_yam ha dit...

jajaja molt bona albi!!! ja tens raó, el germanet ens va abandonar i nosaltres solets poca cosa vam fer!!! però més val sortir una estona que no fer res de res!!

ànimsssss i a seguir endavant!!