dilluns, 28 de juny del 2010

Enhorabona per l'Ingrid!

Ahir treiem el tema dels amateurs, on Trepa de retorn cap a casa i després de cascar-se un Ironman a Niza ens transmetia les primeres impressions. Més tard i gairebé entrant al llit, rebem un missatge. L'Ingrid Pino es proclama campiona d'Espanya en els 1.000 mtrs llisos a l'aire lliure amb un registre de 2'56'75''' a la localitat de Pamplona. Aquesta noieta veina de Benissanet i companya d'entrenaments per Ascó i Tortosa ens posava als Riberencs l'emoció a flor de pell. L'atleta que ens enlluerna amb les seves curses a tots plegats un cop prent part per la Milla Nadalenca i per Festes Majors de la nostra població. Amb aquests colors blaugrana (va fitxar pel Barça) que tant bé li queden ... i amb la rialla permanet que transmet la seva raça dels riberencs. No ens cansarem mai de donar-te l'enhorabona i anirem aglutinant paciència per veure't, si és possible, amb les més grans atletes d'aquest món. Felicitats campiona!!!
Tenim màxima de 33ºC i mínima de 17ºC, concert de trons a mitja tarda i d'aigua ni rastre. Tornem a les piscines per posar treball als braços i fem uns 1.000 mtrs. Avui més castigat, tres dies seguits, van dient la seva i evidentment estem lluny del Michael Phelps com per anar xiulant. Hem pogut veure a Trepa, després del seu retorn al poble. Torrat del sol, xupat com un etíope i amb uns ulls cansats i cridant en veu alta un descans. La foto d'avui per l'Ingrid Pino; l'actual campiona d'Espanya Cadet dels 1.000 mtrs llisos.

3 comentaris:

joan ha dit...

com es nota k s'apropa la trifesta....

Albi ha dit...

Tant es nota?

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Albi!!! La meua intenció es continuar fent tot el que pugui sempre. Gràcies una altra vegada!!! Que vaigui molt b tot, i quan vulguis fem el duelo encara que tu tens aventatge que ja tens experiencia en el milki ehhh jajaja :)