dissabte, 10 de desembre del 2011

Màxima de 8ºC i mínima de 4ºC. Poc a poc el fred va entrant pel terme, la boira és protagonista i la estabilitat és un fet. Tornem a quedar-nos sense veure el sol. Almenys, pel nostre territori, ja que per Garcia la cosa era molt diferent.


Ja tocava d'una vegada! 3 mesos sense entrar dins l'aigua, després d'un estiu carregat de metres i metres. Enrere vam deixar el debut a la Triatló de Tarragona. Un cop tancades les piscines del poble ... i a dormir a la palla. No hi ha perdó de Déu possible. I més tenint en compte que ens funciona a la perfecció. Descarreguem cames, espatlla i tot allò contracturat com a conseqüència dels entrenaments de Run. De vegades la motivació  pot perdre's d'una manera alarmant i cal evitar com sigui aquest reiterat estat. Així que una trucadeta a Pollo per comentar-li que marxava a Mòra per nadar ... i tots units fem força! Una mica més i ens veiem obligats a posar en marxa el GPS, ja que amb prou feines recordavem com anar. Salutacions per Enric que el tenim currant i dirigint una banda d'uns 40 nens. Però no patiu, que aquest paio, està preparat per tot. Ho vaig comprovar de primera mà, veient la paciència que calia posar, per mirar de fer-me funcionar dins l'aigua. Ja ja ja.  2000 mtrs amb complements i fent un treball de tronc superior. Els primers minuts patint de braços i veient que falta rodatge. A mida que les ulleres van embafant-se anem deixant molèsties. Això va canviant i ja podem començar a fer anar el cap mirant de reparar el món que la comoditat és un fet. Quantes ganes tenia, quina il.lusió portava de tornar a sentir-me "pato" novament. La tarda dedicada al sofing sense perdre detall de les "pelis" d'A3 i mirar de recuperar cames. 

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Aixi m'agrada!! començat a posar "on fire" al tema natació que al port de Tarragona ho hauras de donar tot!!! ;)
PD: jo tambe he tingut entrada "piscinenca" al blog...jejeje

Francesc Castellví Esteban ha dit...

Eiiiii!! Que ens espere un banyet el dia 1 ehhhh?? Com ho tenim ?
Pitoi

Albi ha dit...

Xavi! Ets un fanàtic amb majúscules. Ja vec que amb el ritme que portes has de malmetre fins els peixos. Bon entreno, si senyor.
Sisco! "Lo prometido és deuda" El dia 1 no et fallaré. Ja veus que estic entrenant per mirar de fer uns llargs al teu piscinot.

Anònim ha dit...

Ostic Albi! Et vas afinant mamó. Ja no tens alerons Red Bull. Això de fer milles et prova crack!!!
Xavier

Albi ha dit...

No saps la feina que costa això de perdre greix! No té massa misteri ... tot i que cal una voluntat de ferro. Com trobo a faltar certes coses!!! Salut maquinot!