diumenge, 5 de febrer de 2012

La pujada impressiona!
Gairebé la mateixa cara que el tronc!
Màxima de 5ºC i mínima de -4,5ºC. El cel està trist, sense lluentor i amb un plugim lent acompanyat d'un fred amb ganes. Una precipitació sense sobrepassar 1 ltr/m2, encara tenim pols pels camins i la sequera continua. De bon matí ens anem a un combat davant el temporal siberià. El "nen" amb les lleganyes i una veu en rodatge que amb prou feines se l'entenia. Pobret, avui no sap quin plat té damunt la taula! Un run-trekking sota zero per la Serralada de la Fatarella. Sortirem del Mas de Carranza i pujarem per la banda dreta fins la Punta l'Home. Baixarem per l'altre cantó i tornarem fins el mateix lloc de partida. 6,35 kms totals en 52'20''. Les pujades més dures caminant a ritme ràpid. Les cames piquen de valent i la duresa de l'itinerari juntament amb el fred,  ens marca com ens ho hem de prendre. La baixada ... Deu meu! La lentitud a la baixada del jove és terrible. No té massa habilitat en el tema o ... l'altra lectura: "costa avall la merda corre". De totes maneres; un bon treball sota unes condicions meteorològiques molt heavy's, tractant-se del nostre terme. Una dutxa a tota velocitat i directes de calçotada. Aquí no perdonem, la segona de la temporada i a l'ample. Continuem amb la lliga UNO i nova victòria. Els tenim amb la moral menjada, ja ja,ja...6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una de dos. O el fas "pro" o el mates! Records tarragonins maquinot!

Ferran Rosich ha dit...

Eic amic comença a prepara la tirada llarga pel diumenge . Uns 26 o aixi . O deixo a les teves mans , ens veiem divendres . Cuidat maquina

Anònim ha dit...

jajajajaja a lo ample ? li has explicat d'una vegada com sei juga !? o hau jugat a les regles ESTELA? jajaja demà m'ho contes.

Albi ha dit...

Això està fet Ferran! Ja veuràs quin "pedazo" d'etapa preparem.
Àlex! Ja dominem el negoci, calia llegir les instruccions i a jugar. Els he matxucat de nou i sense color. Ja ja ja.

Irontrepa ha dit...

Sort que hem ouc vengar pel barranc de les derrotes a l'Uno

Albi ha dit...

Ui noi! Aquí la cosa canvia i bastant. Pots matar-me i triturar-me per aquell Barranc.