dimecres, 28 de març del 2012

El mural de pedres seques ... tota una obra d'art.
Màxima de 22ºC i mínima de 5ºC. Un dia més de sol, calma i Garbinada a partir del migdia. No tenim núvols prims i la calor es fa sentir. Vam prometre posar la Bianchi en marxa durant el mes de Març ... I ho complim fregant el pal. Aprofitem el descans actiu de Ferran amb la finalitat d'anar recuperant pila, després de la Marató de Barcelona. Ens adaptem al seu protocol esportiu i així donem descans al tema impacte. Tots dos portem els mateixos dies sense tocar la cicla. Gairebé 4 mesos criant teranyines i feina rai per fer memòria de la pressió que calia a les rodes (quin parell de ciclistes!!!).Passades les 18:15h ens posem a l'asfalt direcció Ascó. Volem fer una Fatarella per Camposines i baixar per Ascó per tornar al poble. La Garbinada pica de valent i això es nota. Ens ho prenem amb calma, a ritme suau (algú dirà allò de ritme de MTB), petant xerrada i filosofant olles de les nostres. Es nota la inactivitat dins el món dels pedals, però ho apanyem amb voluntat i motivació. Arribem a la Fatarella, la foto de rigor i el xalequillo per la baixada. El sol s'amaga i amb prou feines ens salvem de la foscor. 40,04 kms en 1h53' a uns 21,4 kms/h de ritme i 125 ppm de mitja. El mal de cul està assegurat i la picor de les cames és un fet.

2 comentaris:

joan ha dit...

21 km/h amb la baixada de la fata a ascó ???? lo de ritme de BTT seria massa generòs !!! no m facis dir d que es ritme això ....

Xavi ha dit...

Molt bé crack!! ara amb aquesta temperatura ja no teniu excusa per no surtir a pedalar!!! i comença a pensar en l'aigua...jejejej Salut!! ens veiem!!