diumenge, 25 de març del 2012

Màxima de 23ºC i mínima de 5ºC. Quin festival de bon temps! La calor apreta i de quina manera. De bon matí ja es notava que la jornada prometia. De vegades ni el vent apareixia per posar equilibri. Tenim els "galgos" per Barcelona participant a la seva Marató. Magnífic paper dels: Trepa i Ferran. 3h 6' 53'' i 3h 3' 30'' respectivament. Enhorabona per tots dos per sumar una més i posar-la a la "saca" (com diria Xavvv). La bestia d'Àlex ha demostrat el "callo" que porta amb el tema del run. Ni els concerts nocturns ni les processons de Lothar  a cop de carret per damunt del panot han aigualit la festa. També per l'amic Ferran que partia amb una marca força exigent dins la seva ment. Tot i no fer-la ... ha estat conscient que la te al seu abast. Tiempazo de l'artista i millorant el seu anterior registre de forma contundent. Per part meva tocava posar-nos les asics i complir amb entrenaments. Un run exigent per terreny variat d'asfalt i terra. De pujades fortes i de terreny a favor. Amb vent a la contra i amb la seva empenta. Un total de 10,29 kms. Encetem l'exercici amb 5,70 kms a ritme de 4'46''/km malgrat el seu desnivell. A partir d'aquest punt 3 kms a ritme ràpid i favorables en percentatge. 4'7'', 4'2'' i 3'52''. 39'15'' per fer els 8,71 kms a ritme de 4'30''/km amb 166 ppm de mitja. Un retorn a la calma d' 1,58 kms i uns estiraments merescuts i necessaris. D'entrada ens trobavem pesats de cames, anavem alts de cardio però còmodes. La pujada a l'ermita pel camí apretava i més al ritme que portavem. Soltem cames fins la carretera i els 3000 mtrs amb agilitat. Allí ha tret el cap la fatiga de Llanos de l'Hospital. L'skating dels trons ens passava factura i de quina manera! Per a postres ens anem a llaurar per Valletes i més al tard un tennis "like" amb Emma que fins i tot s'ha portat bé.
Com molts dels mortals que coneixeu a Pantani (l'amic Joan), aquest no perd detall de res. Ahir, per aquella mena de parc d'atraccions amb neu als peus mirant d'aprendre la tècnica de l'esquí de fons... va poder registrar uns moments autèntics. Segons ell; per poder depurar la tècnica i corregir defectes. Però valoreu vosaltres mateixos que jo vaig estar apunt de traureu tot a la taula del restaurant veient el video. Gràcies Pantani per aquests moments!!!

4 comentaris:

Txinot ha dit...

Quin estilarro colibri!!!
Una classe més del mestre pantani i llestos!!!
Encara recordo el meu debut amb la taula amb el mestre pantani per Cerler... Quatre dies amb mal de cul!!! Però va valdre la pena!
Records!!!

Anònim ha dit...

Ostia quin màquina! Sembles un banderillero de la fiesta nacional. Mare de Deu quin supercrack! Ets un valent de collons.

joan ha dit...

ben trobat això de banderillero ! potser si k els bastons son un pel llargs ! ho haurem d'estudiar ! per cert, encara que degut a la velocitat d colibrí no es pot apreciar, les imatges estan gravades totes en els trams de baixada !!! Colibrí : ets un crack, en un parell mes d sessions ho tens dominat !

Albi ha dit...

Aquí hi ha molt mamó suelto! Que pensaveu que solament fotriem videos rotllo guay i de jefe? Mai amago res, no soc un tio àgil en el negoci ... però poc a poc.
Pantaniiii!!! Això d'un parell de sessions dominat ... com flipes paio.
Per cert; l'anònim de la fiesta nacional... la clavat!
Petit! Tu si que tens idea del que vam viure per Llanos. Això de patir la pedagogia del mestre Pantani ... no s'oblida mai!