dijous, 3 de maig del 2012

Màxima de 23ºC i mínima de 9ºC. Tornem amb un nou episodi de sol i bon temps. La Garbinada acompanya la totalitat del dia i pujant el seu bufit a partir de la tarda. Amb empentes i rodolons ens plantem a l'estadi per poder entrenar amb la grupetta. No per ganes... però si per aquestes sobrecàrregues i un dolor a les lumbars dignes d'un rovell important. Així que ens posem a fer un run suau per l'exterior del tartà a ritme de 5'18''/km. Un exercici en clara progressió i mirant de trobar comoditat (no ha estat localitzada en cap moment) per anar posant marxes i acabar per davall de 5'/km. 53'6'' en total per fer 10,01 kms a 148 ppm de mitja. Uns estiraments per mirar de subsanar  maquinària i finito per avui. Aquí un video dels retro de la mà del Michael Gordon Oldfield. Aquest compositor, músic i productor d'un incalculable treball musical sense preu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BOnes,

el diumenge dia 13 de maig, faré juntament un company la següent travessa (tot per camins i senders)

Reus - Les Borges del Camp – Riudecols- Puigcerver – Porrera – Falset – Bellmunt – El Molar – La Torre de l’Espanyol – Vinebre



Calculo uns 60km.

si algú vol vindre a fer-la ja ho sap




salut

Enric

Albi ha dit...

Hola Enric! Suposo que ets l'Enric que penso ... De totes maneres, agraït per la teva proposta. Jo no crec que vinga, però aquí el detall i l'etapa pels més valents.