diumenge, 9 de juny del 2013

Tanquem setmana primaveral de les d'abans. La "meteo" ha dit la seva, oferint totes les cares possibles. Sol, pluja de la mà de les tempestes, vent i frescor en hores matinals. Tot un popurri de fenomens característics de l'estació més boja del calendari. Vam mirar d'arrancar amb uns minuts dedicats al run i compaginar aquells exercicis pre-escrits  per poder subsanar lesions. De moment no matxucant massa. Necessitem adaptació a l'activitat oblidada i mirar d'anant disfrutant gambada a gambada.
Però menció especial per a l'amic Pantani. Avui prenia part de la mateixa Milà- Sant Remo ciclista de 300 kms aproximadament. És pràctica habitual d'aquest flixanco; encadenar cada any una d'aquestes clàssiques "travesses" ciclistes. Enguany ha provat amb la més llarga i com no podia ser d'una altra manera ... donant tot i més per complir amb el seu objectiu.
 Avui un parell de videos interessants. Passenger ens porta el seu tema; Let Her Go amb la veu del Anders Fridén. La banda Sueca no deixa indiferent a ningú davant els amants del gènere metall alternatiu. I l'altre video pels The Lumineers amb la cançó franquícia: Ho Hey. aquests xicots de Colorado posant so al folk rock refinat amb un violoncel de fons magnífic. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

This post wіll аѕsіst the internet
viеwers for crеatіng new web sіte oг evеn
а ωeblοg from stаrt tо
еnd.

Stoρ by my ωеb blοg; http://Prisondate.info/ChrisCupp