dijous, 11 de novembre del 2010

Diumenge la 13a Marató per Trepa!

Com ja vam anunciar anteriorment; aquest proper diumenge tindrà lloc la Marató Costa Daurada a la població de Salou. Cada cop tenim més a tocar de casa esdeveniments esportius amateurs de 5 estrelles. Un fet de gran interés, ja no tant sols per l'atleta, sinó pels simpatitzants. La Marató és una prova en majúscules. Amb color propi i estil exclussiu. De vegades, dins un diàleg amb algú conegut (en aquest cas amb Robert), la seva expressió facial canvia de tonalitat totalment. La seva veu desborda encant i els seus expressius  ulls topen amb el somni meravellós per un horitzó infinit. L'altra cara de la moneda la posa Trepa. Aquell com quí fer una Marató forma part del protocol diari. La pròxima la 13a, sí comptabilitzem  les proves en els diferents formats de Muntanya, Ironman i normal. Molta "tralla" per al cos. Però rés fora de lloc per l 'amic de 1000 batalles indesitjables. De totes maneres ... aquesta vegada el vec diferent. Molt capficat amb el negoci. La carn de gallina fa acte de presència. El seu posat expressa precaució i respecte. Deu ni do, com canvia el xaval! Possiblement és conscient de la feina feta. Un tonificant que produeix aquella presió afegida. Aquell objectiu exigent i motivant. L'entrada del grup dels privilegiats del Sub-3h. Ell ho té clar. Diumenge es cordarà les seves Asics per aturar el crono dins els límits dels 180'. El repte està servit i les apostes queden obertes. Regal sorpresa per l'encertant que doni amb l'hora i minut. Tota una gentilesa del propi Àlex, deixeu el pronòstic a comentaris i sort per tots!!! Avui màxima de 17ºC i mínima de 4ºC, sol esplèndid i frescor un cop l'astre s'amaga. La foto pel protagonista de la porra en un marc incomparable.

13 comentaris:

Albi ha dit...

Tot i ser molt i molt difícil ... aquesta vegada aposto per aquest plus de més. 3h i 0'.

Anònim ha dit...

ROSICH:

yo tambe estic en trepa i tambe a posto per 2:59H

Anònim ha dit...

Rius diu que faras un tiempasso pero que no baixaras de les 3H

Anònim ha dit...

Rius diu que faras un tiempasso pero que no baixaras de les 3H

Anònim ha dit...

3h 4' Enric

Anònim ha dit...

POLLO
Cullons, la cosa està complicada, m'encantaria un sub3h xo crec que la cosa està propera a 3h10', que ja es un tiempazo.

Robert ha dit...

2h59'
té la meua confiança perquè el test dels 2x6000 li ha sortit be i perque el veig nerviós, que és lo millor simptoma...
això sí, retiro la cofiança si fa el pas pèr la 1/2 per davall 1h29'
ahh i 3h00'01'' no és sub3h!
sort i força jefe
albi, xeik, q també la faran camil (aposto per 3h05')i xavi (3h55')

Xavvv ha dit...

Molt be ! anem per parts :

Trepa el vec molt motivat i molt fi , aixi que crec que ho aconsegira , 2:58 "con dos cojones"

Camil ha estat un temps parat per unes molesties aixi que crec que no estara tant fort com a BCN aixi el despengem una mica del trepa i anira sobre 3:04

Pel que fa a mi intentarem fer Sub4.No crec que sigui el cas pero per intentar-ho que no kedi.Robert ets molt optimista.

Anònim ha dit...

3h 11 en semble un bon temps
caminat sharribe llum

Anònim ha dit...

POLLO
Normalment els diumenges surto a fer una tirada llarga de run després d'una setmana de ferro i+ferro. Doncs això, que ara vaig cap al gym a fer sessió de dorsal-bíceps i abd, dmà pectoral-tríceps i el diumenge tirada llarga de run, xo a diferencia de cada setmana, he decidit canviar el tipic circuit de run del diumenge x la marató costa daurada, així que hem sumo a la grupetta. XALERA MARATONIANA!!!!!

Irontrepa ha dit...

Gràcies per motivam amb la "porra". Intentaré que guanyi Xavvv, però el tema serà dur. Qualsevol de les marques m'aniria bé ja que jo tinc de millor 3h20' a Barna 2008. El que no hi haurà serà un abandono, no m'ho permet la meva religió.

Anònim ha dit...

rius concreta, 3h05' Alex, 3h12' Camil, 3h 59' Xavv i 3h 17 Pollo+ unes series de ferro per la platja. Si voleu no us hi cal anar que ja us ho dic jo....

Anònim ha dit...

Disfruta Alex!! Crec que aquesta no es la darrera Marathó que correràs ,no?, així que no cal patir, si no es avui serà demà...
Sort i patiment per tots!!!!
Pitoi (des-de boxes)