dimarts, 16 de novembre del 2010

Impressions i estat dels cracks.

Màxima de 16ºC i mínima de 9ºC. Bon sol amb alguna nuvolada fent turisme i una mica de vent feble. Tenim el personal en estat de recuperació post-marató. Trepa, ja comença a caminar de forma natural. Pollo, com sempre, alguna llagueta a un peu, però amb l'estòmeg en ordre. Xavvv; semble que pateix de l'esquena i va recuperant-se. De Camil no tenim noticies, tot i que esperem que sense massa problemes. I Ferran; sembla ser que el genoll li fa la guitza. Com a dada curiosa de la grupetta flixanca, corrent per Salou ... aquí teniu una: Total de kilòmetres entre tots: 178 kms i 780 mtrs (falten metres de Pollo entre WC i WC). Temps total de 14h 53' 16''. És a dir; que d'aquí a Barcelona per relleus us planteu en un "plis", ja ja ja. Esperem montar una de guapa per pendre part a una Sant Silvestre. Cal aprofitar el fanatisme del grup i mirar si enganyem alguna fèmina, que ja va sent hora! Eh, Gemma??? La foto d'avui per a un culturista que canvia Sebes pel Passeig Marítim de Salou. I una altra pel home sense barret! Au va, premi d'una Guayabita pel primer en donar amb els personatges...

3 comentaris:

joan ha dit...

a vore si t'apuntem a un curset d informatica per a chispes reciclats pq clickant a la foto ja surt el nom dels persontajes ! homeeeeeeeeeeee com se note k el txino esta a les antipodes ! ;)

Anònim ha dit...

En Pollo he tingut algun problema pero crec que es ell, en quant a la segona afoto no hi ha dubte es "El Golosina", famosísim amic de diferents folclórics/es i participant a algun sow televisiu (tipus "Supervivientes")
Pitoi

Albi ha dit...

Con sou paios! Aquí no perdoneu ni una.